Noc_kupovine_Forumu_Nis

50 000 Nišlija u Noći kupovine u Forum shopping centru

Preko 50 000 Nišlija uživalo je sinoć u manifestaciji Forum Grazia Shopping Night, održanoj po prvi put van Beograda, u Forum shopping centru u Nišu. Od 19 sati do ponoći, u veličanstvenoj noći kupovine i vrhunske zabave za pamćenje oduševljenih Nišlija, oboreni su svi rekordi.  Radnje najpoznatijih svetskih brendova bile su prepune, pa se na račune sa popustima i do čak 50 odsto čekalo i po dvadesetak minuta. Atmosfera je dodatno zagrevana nastupima veoma popularnih glumaca i voditelja Milana Kalinića i Milene Vasić.

Povezana vest:  Henkel donirao svoje proizvode KBC-u „Dr Dragiša Mišović - Dedinje“

Adrenalin je stigao do usijanja kada je Milan Kalinić uručio litarski parfem „Angel“, poklon magazina Grazia, kupoholičarki koja je sakupila najviše Forum Grazia Shopping Night balona, koji su dodatno obojili veče u Nišu. Dobitnica parfema Isidora Babić je pred brojnim kamerama i fotoreporterima oduševljeno pozirala.

Nekoliko desetina hiljada kupoholičara, uživalo je i pevalo ispred bine u Obrenovićevoj ulici, gde se nalazi Forum shopping centar, dok je  glavna bina unutar samog centra, bila je u fantastičnim bojama Kube. Specijalni gosti ansambla „Kubabalkanika“, u originalnim kubanskim kostimima,zabavljali su Nišlije u ritmu rumbe, sambe i salse, u atraktivnom programu latino muzike i veoma efektnim scenskim nastupima.

Povezana vest:  Izložba „Ekvador, poreklo kakaa“ u beogradskom Muzeju čokolade

Ulaz u Forum shopping centar, holovi, sve do glavne bine su bili prepuni ljudi i u boji svojevrsne žurke šopinga i uživanja. DJ nastupi okupili su najmlađe, saksofonista je u džez ritmu oduševljavao dame, a na trampolini ispred Forum shopping centra, izvedene su akrobacije od kojih je zastaja dah.

{vsig}NOC_KUPOVINE_FORUM_NIS{/vsig}