Eva_Mendes_for_Reebok

EasyTone Pogled otpozadi – izbor za Reebok ambasadorku, počela je prijava za konkurs!

Reebok Srbija, po prvi put na našim prostorima, organizuje veliki konkurs, “Pogled otpozadi” u okviru kojeg će izabrati srpsku Easy Tone ambasadorku. Sve pripadnice lepšeg pola koje žele da stanu rame uz rame sa svetskim zvezdama i globalnim Reebok ambasadorkama, Evom Mendez i Helenom Kristensen, od danas mogu da se prijave za učešće u ovom atraktivnom i nesvakidašnjem takmičenju.

Pripadnice ženskog pola koje uživaju u sportskim aktivnostima, vole fitnes i čije je glavni adut zategnuta i lepo oblikovana zadnjica sada imaju mogućnost da zahvaljujući svom fit i negovanom izgledu osvoje vredne Reebok nagrade. Na konkurs mogu da se prijave devojke starosti od 18 ili više godina, tako što će popuniti prijavu sa podacima i postaviti svoje fotografije na sajtu www.reevent.rs.

Povezana vest:  Frančesko Maši novi predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja

U okviru sajta će biti organizovano glasanje, a trideset  devojaka koje osvoje najviše glasova učestvovaće na Reeevent-u – finalnom izboru koji će se održati u junu ove godine, na Adi Ciganliji. Devojka kojoj specijalni žiri tada dodeli najviše glasova poneće titulu Reebok Easy Tone ambasadorke i osvojiti vredne Easy Tone nagrade.

Izbor “Pogled otpozadi” organizovan je u skladu sa novom Reebok EasyTone kampanjom, koja ima za cilj promociju aktivnog načina života i bavljenja fitnesom objedinjujući dva pojma koja često deluju nespojivo, a to su vežbanje i zabava. Ovaj koncept je od sada moguć uz Reebok Easy Tone kolekciju u kojoj centralno mesto zauzima novi model Easy Tone patika namenjen upravo damama koje vode računa o svom izgledu.

Povezana vest:  Promocija knjige Skaj Viklera

Patike imaju specijalni đon koji omogućava izuzetnu udobnost u kombinaciji sa materijalima koji pomažu u zatezanju zadnje lože, i omogućavaju rad nogu koji utiče na oblikovanje zadnjice. Easy Tone utiču na bolje oblikovanje zadnjice svakim korakom, tako da su idealne i tokom vežbanja i sportskih aktivnosti, ali i za šetnju i pešačenje. Takođe, Reebok je ove godine ponudio i EasyTone odeću, prvu odeću za oblikovanje tela koja omogućava da telo izgleda još bolje.

Povezana vest:  Novo kliničko ispitivanje o uticaju napitaka sa niskokaloričnim zaslađivačima na telesnu težinu

Promoter i zaštitno lice Reebok Easy Tone na globalnom nivou je čuvena glumica Eva Mendez, a Reevent izbor omogućiće jednoj od naših devojaka da ponesu laskavu titulu srpske Easy Tone ambasadorke.