Grazia Shopping Night-2

Održan „Grazia Shopping Night“, održana u Delta Cityju

Tradicionalana manifestacija „Grazia Shopping Night“, održana je sinoć u Delta Cityju.

Nekoliko hiljada ljubitelja šopinga, uživalo je od 19 časova do ponoći u kupovini proizvoda preko 70 poznatih brendova odeće i obuće, koji su bili na specijalnim sniženjima. Pored toga, popuste su obezbedili i  prodavnice nakita, knjižare, parfimerije, kafići i restorani. Radnje su bile prepune, pa se na račune sa popustima čekalo i po dvadesetak minuta.

Povezana vest:  Tokom humanitarne kampanje Miris boja prikupljeno preko milion dinara za slepu i slabovidu decu

Da bi šoping učinili što zanimljivijim, organizatori ove manifestacije i Delta City organizovali su bogat zabavni program. U ulozi zabavljača i pevača predstavili su se glumac Milan Kalinić i njegova koleginica Milena Vasić. Odličan provod bio je i uz članove ansambla „Kubabalkanika“, koji su svoj mini koncert održali na glavnoj bini, na centralnom atrijumu. Oni su pored pesme, plesom zabavljali kupoholičare u ritmu sambe, rumbe i salse., obučeni u originalne kubanske kostime. Deo programa se odvijao i ispred šoping mola, gde su muziku puštali mladi DJ-evi, dok su na velikoj trampolini izvođene akrobatske vratolomije.

Povezana vest:  Komunikacija za vreme COVID-19 pandemije

Kako dame čine većinu kada je šoping u pitanju, sinoć su se u posebnom kulinarskom performansu predstavili Miki Đurić i Ivan Golušin, te su pripadnice lepšeg pola imale priliku da saznaju i nove recepte.

Posebno iznenađenje za sve posetioce šoping mola Delta City bio je i Bikini photo shooting live, na kojem su fotograf i foto modeli dočarali fotografisanje za naslovne strane ženskih i muških modnih magazina i najavili predstojeće kolekcije kupaćih kostima za leto 2011.godine.

Povezana vest:  Izložba radionice stripa i ilustracije SKC

{vsig} GRAZIA_SHOPPING_NIGHT_MAJ_2011{/vsig}