Naomi Kembel organizuje modnu reviju za pomoć Haitiju 

naomi-campbell-milanNaomi Kembel (Campbell) apelovala je na svet mode da učini nešto da pomogne Haitiju, a svet mode se odazvao pa će tokom njujorške nedelje mode biti organizovana humanitarna modna revija uz učešće vrhunskih modela i kreatora. 
Supermanekenka je prvu humanitarnu reviju za pomoć postradalima organizovala u Brajant parku u Njujorku, posle razornog uragana Katrina koji je najteže pogodio Nju Orleans. 
Nedelja mode koja od prošle godine nosi naziv „Mercedes-Benc“ (Mercedes-Benz) i koja počinje 12. februara, pravi je trenutak za novu akciju, izjavila je Naomi Kembel. 
-Svi pokušavaju da pomognu Haitiju, pa smo i mi iz sveta mode želeli da damo svoj doprinos – izjavila je manekenka u telefonskom intervjuu iz Pariza i dodala: 
-Odgovor je bio izvanredan. Niko nije rekao ‘ne’, što mnogo znači s obzirom na zauzetost kreatora koji pripremaju svoje nove kolekcije. 
Naomi Kembel (39) koja u poslednje vreme ne izlazi često na modnu pistu, izjavila je da će ovoga puta ona biti među manekenkama koje će prikazivati nove modele. 

Povezana vest:  Zlatni minut za najhrabrije mališane Srbije