costa_jagodina

Jagodina dobila Costa Coffee kafeteriju

Kompanija Delta Sport Grupa otvorila je u Jagodini prvu Costa Coffee kafeteriju, na centralnom trgu, u uliciKneginjeMilice3.Kafeterija je opremljena modernim aparatima za kafu, svaka kafa pravi se ručno po želji gosta, dok je ponuda sendviča, kolača, torti i pića standardna kao i u svim ostalim Costa kafeterijama. Gostima je omogućeno i besplatno korišćenje interneta.

Povezana vest:  Švedski Transcom: Visok nivo poznavanja jezika značajan za pozicioniranje Srbije na međunarodnom tržištu

PR Delta Sport Grupe, Anja Dmitrović, zvanično je otvorila kafeteriju i naglasila da je Costa Coffee trudom da se napravi dobra kafa i još bolji ugođaj, postala na svetskom nivou priznanje lepim trenucima koje ljudi uz kafu zajedno doživljavaju u svim zemljama, na svim kontinentima. “Kako je dobro svuda, tako nek bude dobro i ovde u Jagodini”, rekla je Anja Dmitrović i dodala da će u narednim mesecima arhitekturu Srbije ukrasiti još nekoliko modernih Costa kafeterija.

Povezana vest:  Heroji Beograda – jedinstven projekat Ada Mall-a za početak 2023. godine

Jagodinci će moći da uživaju u odličnom gutljaju kafe po kojem je Costa Coffee poznat u celom svetu i tako imati osećaj da kafu piju na jednoj od omiljenih svetskih lokacija kao što su Rim, London ili Dubai. Svi ljubitelji Costa Coffee-a imaće priliku da uživaju u lepim trenucima ispijanja kafe, po originalnoj italijanskoj recepturi, od ponedeljka do četvrtka od 8.00h do 23.30h, od petka do nedelje 08.00h do 00.00h.

Povezana vest:  Verili si Keti Peri i Rasel Brand

Nova Costa Coffee idealno je mesto za prijatnu pauzu od posla ili kratki sastanak, ali i za jutarnju kafu i druženje sa prijateljima i decom.