Eva_Mendes_for_Reebok

Ostalo je još 7 dana do završetka konkursa EasyTone Pogled otpozadi – izbor za Reebok ambasadorku, prijavi se!

Ostalo je još nedelju dana za prijavljivanje na konkurs “Pogled otpozadi” u okviru kojeg se bira srpska Easy Tone ambasadorka. Reebok Srbija poziva sve pripadnice lepšeg pola koje žele da stanu rame uz rame sa svetskim zvezdama i globalnim EasyTone ambasadorkama, Evom Mendez i Helenom Kristensen da se do 17.juna prijave za učešće u ovom atraktivnom takmičenju.

Povezana vest:  Adecco Srbija i Fondacija Novaka Đokovića pomažu deci iz ugroženih sredina

Pripadnice ženskog pola koje uživaju u sportskim aktivnostima, vole fitnes i čije je glavni adut zategnuta i lepo oblikovana zadnjica imaju mogućnost da osvoje vredne Reebok nagrade. Na konkurs mogu da se prijave devojke starosti od 18 ili više godina, tako što će popuniti prijavu sa podacima i postaviti svoje fotografije na sajtu www.reevent.rs. Dame koje osvoje najviše glasova učestvovaće na Reeevent-u, finalnom izboru koji će se održati u junu ove godine, na Adi Ciganliji, a najuspešnija među njima će poneti titulu EasyTone ambasadorke.

Povezana vest:  Da li i vi danas obeležavate Dan pažnje?

Izbor “Pogled otpozadi” organizovan je u skladu sa Reebok EasyTone kampanjom, koja ima za cilj promociju aktivnog načina života i bavljenja fitnesom objedinjujući dva pojma koja često deluju nespojivo, a to su vežbanje i zabava. Ovaj koncept je od sada moguć uz Reebok EasyTone kolekciju u kojoj centralno mesto zauzima novi model Easy Tone patika namenjen upravo damama koje vode računa o svom izgledu.

Povezana vest:  Turske sapunice i rijaliti programi predvode listu najpretraživanijih pojmova u Srbiji za 2013 godinu

Reebok EasyTone patike utiču na bolje oblikovanje zadnjice svakim korakom, tako da se preporučuju tokom vežbanja i sportskih aktivnosti, ali i za šetnju i pešačenje. EasyTone odeća koristi Reebokove ResisTone™ trake koje stvaraju otpor pri svakom pokretu. ResisTone trake, koje su napravljene od otpornog ali fleksibilnog materijala, strateški su postavljene na odeću u skladu sa rezultatima anatomskog istraživanja i prijatno prijanjaju uz telo dame koja je nosi