sergent_major_2_rodjendan_2

Sergent Major proslavio drugi rođendan

Francuski modni brend SERGENT MAJOR proslavio je dve godine postojanja na tržištu Srbije. Prva prodavnica dečije trendi garderobe Sergent Major otvorena je u Beogradu, zatim je otvorena prodavnica u Podgorici. Tokom maja 2010. otvorena je i prodavnica na prestižnoj lokaciji, u Knez Mihailovoj ulici broj 19.

„Sergent Major osluškuje potrebe svojih potrošača i usavršava kvalitet kao i dizajn dečije garderobe. Zato je danas dostigao nivo trendi i popularne garderobe za decu. Kvalitet garderobe kao i udobnost i praktičnost modela osnovni su prioriteti ovog modnog brenda. Cene su prihvatljive, garderoba udobna i sofisticirana što je čini izuzetno primamljivom našim potrošačima“ izjavila je povodom druge godišnjice SERGENT MAJORA, PR menadžerka Delta Sport Grupe, Anja Dmitrović.

Povezana vest:  MARIJANA MIĆIĆ I BOJAN BJELIĆ U KAMPANJI #RUNFREE

Proslavi rođendana, modnoj reviji i koktelu u Sergent Major prodavnici u Knez Mihailovoj ulici prisustvovali su mnogobrojni mališani, poznate ličnosti sa decom kao i predstavnici medija. Za dobro raspoloženje najmlađih gostiju pobrinulisu se manekeni UMS-a, DJ i animator.