RIBOKK_IZI_TON

Danijela GrahovacIzabrana Reebok EasyTone ambasadorka!

 

U zabavnoj atmosferi bašte Red Shoes-a na Adi Ciganliji održan je finalni izbor za Reebok EasyTone ambasadorku – „Pogled otpozadi“. Dvadeset finalistkinja ovog atraktivnog takmičenja prodefilovale su pistom kao iskusne menekenke, dok je stručni žiri imao težak zadatak da se odluči koja devojka zaslužuje laskavu titulu Reebok EasyTone ambasadorke. Najviše glasova osvojila je Danijela Grahovac, a ponosno drugo i treće mesto osvojile su Vanja Zrnić i Kristina Danilović.

Povezana vest:  Najmoderniji skener za obolele od raka dojke u još jednoj bolnici u Beču

Na konkurs „Pogled otpozadi“ prijavljivale su se pripadnice ženskog pola koje uživaju u sportskim aktivnostima, vole fitnes i čije je glavni adut zategnuta i lepo oblikovana zadnjica. Finalistkinje je ocenjivao žiri u čijem sastavu su bili Katarina Vučetić i Marina Kotevski, koje je Reebok Srbija već odabrao za EasyTone ambasadorke, Nemanja Pajić, urednik rubrike Džet Set dnevnih novina Press, kao i predstavnici Reebok-a. Za dobru atmosferu pobrinuo se Marko Živić, koji je u ulozi voditelja zabavljao sve prisutne, kao i DJ Munja koji je puštao poznate svetske hitove, što je dodatno zagrejalo ovaj već nesvakidašnji događaj.

Povezana vest:  Maksimilijan Čizlak iz Poljske – pobednik konkursa Henkel Art.Award. 2010

Sve pripadnice lepšeg pola koje su želele da stanu rame uz rame sa svetskim zvezdama i globalnim Reebok ambasadorkama, Evom Mendez i Helenom Kristensen, prijavile su se za učešće u ovom atraktivnom takmičenju, koje je Reebok Srbija organizovao prvi put ove godine.