foto simply DO

Dragana Ognjenović predstavlja novu modnu liniju simply d.o.

Verni pratioci modnih tendova imaće priliku da u sredu, 29. juna u hotelu Hyatt Regency Beograd prisustvuju predstavljanu nove modne linije simply d.o.naše poznate kretorke Dragane Ognjenović.

U centru simply d.o. linije, je ženska persona i njena individualnost.  Čistim linijama, modeli ističu ličnost žene koja ih nosi, i čine kompliment njenoj posebnosti te se zato skrivena vredost većine modela otkriva tek kada se obuku.

Povezana vest:  Kompanija "Merkator-S" donirala je robu u vrednosti od oko četiri miliona dinara za kovid bolnice i kasarne Vojske Srbije

Kolekcija je dizajnirana za žene i devojke koje žele nekoliko dobrih, udobnih komada, koji pokazuju njihov stav prema izboru – kvalitetu sa kojim ne žele da prave kompromis.

Osećaj prijatnosti i nežnosti nastaje u dodiru ženske kože i materijala od kojih je kolekcija izrađena: svile, dopunjene finim tkanjima vune i lana.

Paleta boja kolekcije preuzeta je iz unutrašnjosti morske školjke i u njoj se prepoznaju pastelni tonovi boje peska, pudera, kamena i neba.

Povezana vest:  U susret izazovima sa Avon Big & Daring Volume maskarom

Nakit, kao odlomljen od komada kamena ili metala, ističe gracilnost ženske siluete.

Pojednostavljenja i oslobađena suvišnih detalja, forma linije simply d.o. postignuta je minimalnim sečenjem – tako telo i suptilna ženska silueta dolaze do izražaja.