guarana_15_avgust

Neočekivani broj poseta stranici www.drinklink.rs

OBOREN AMERIČKI INTERNET SERVER

Sajt www.drinklink.rs koji je pokrenut u aprilu kao znak zahvalnosti ljubiteljima najpopularnijeg domaćeg energetskog pića Guarana, trenutno nije u funkciji, jer je broj posetilaca u jednom trenutku premašio kapacitete snažnog američkog servera na kome se sajt nalazi.

„Imali smo velika očekivanja od Drink & Link akcije, ali nismo mogli da pretpostavimo da će ljubitelji Sovice u tolikoj meri biti zainteresovani za interakciju sa brendom. U jednom trenutku, poseta je bila tolika da kapaciteti servera nisu mogli da izdrže“, rekao je  Mario Milovanović, portparol energetskog pića Guarana.

Povezana vest:  Noć kupovine u UŠĆE SC u ritmu Brazila

Posetioci sajta kreiraju svoje profile i igranjem raznih igrica osvajaju poene koji im mogu doneti sjajne poklone od kojih je glavni „nezaboravno putovanje“. „Sajt će uskoro ponovo biti u funkciji, pa će takmičari moći da nastave sa prikupljanjem poena, tamo gde su stali. Ovom prilikom želim da uputim našoj dragoj NO SLEEP ekipi jedno veliko hvala što su nam uništili server! To govori o uspešnosti akcije bolje od svake statistike“, dodao je uz smešak Mario.

Povezana vest:  Ovo moraš da probaš – jedan dan u narodnoj nošnji na beogradskom asfaltu