foto

Converse vodi najzabavnije društvo u Holandiju na Lowlands!

Da li ste uspeli da se odmorite od Exit ludnice? Ako ste kupili ulaznice za festival na Converse akciji „4+1 Moje društvo na Exitu“ sada je prilika da iskusite najbučniji letnji provod u svom životu! Converse društvo koje se najbolje zabavljalo na Exitu vodi na festival Lowlands u Holandiju!

Svim ekipama koje su ulaznice kupili preko Converse paketa pruža se mogućnost da učestvuju u sjajnom konkursu. Nadamo se da na Exitu niste zaboravili da uključite svoju kreativnost jer imate priliku da svoj Converse festivalsko iskustvo podelite sa celim svetom preko Converse.rs Facebook stranice. Društvu koje najbolje prikaže svoj provod na Exitu 2011 Converse će obezbediti prevoz, smeštaj i besplatan ulaz na festival Lowlands u Holandiji koji se održava od 19. do 21. avgusta! Potrebno je da snimak ili fotografiju sa vašeg provoda na Exitu do 30. jula okačite na Converse.rs stranicu na Fejsu, pozovete sve svoje prijatelje da „lajkuju” ono što ste okačili, a Converse će između tri predloga sa najviše lajkova izabrati najbolje društvo! 5. avgusta objavićemo kojih petoro drugara Converse vodi na Lowlands.

Povezana vest:  Ostalo je još samo pet dana za prijavu za nagradnu igru „Šopinguj kao milioner“

Lowlands je najveći holandski festival sa 55 000 posetilaca, više od 200 nastupa i preko 10 bina, sa festivalskom istorijom koja doseže čak do 1967. godine. Svake godine festival predstavlja najaktuelnije i najomiljenije svetske izvođače, a petoro drugara koji budu imali sreću da osvoje ovu nagradu gledaće nastupe Interpol, Arctic Monkeys,  Fleet Foxes, Elbow, James Blake, The Kills, Lykke Li, Trentemøller Live, The Vaccines, The Aphex Twins i mnogih drugih!

Povezana vest:  Šta se krije iza natpisa „Da dobro ne ostane skriveno“?

Zvuči primamljivo? Prijavite se već danas!

Jer baš vi ste, uvereni smo, najbolja ekipa drugara u Srbiji!