Supermarket-concept-store-logo

SUPERMARKET concept store predstavlja modnu manifestaciju: “Život na Dorćolu”

U nedelju, 17. jula, u Supermarket concept store-u će se održati nesvakidašnje modno dešavanje – Život na Dorćolu, kao interpretacija dorćolskog lifestyle-a kroz modne kombinacije renomiranih modnih radnji i kreatora baziranih u ovom kraju Beograda.

Prepoznatljivi moderni komadi za dame od stila iz Quadre, glamurozni šik kreacija Suzane Perić, ekskluzivna elegancija modela iz Distantea, prefinjeni senzibilitet Skandinavije iz noovotvorene radnje Creme of Scandinavia i super stylish kombinacije sa izraženom crtom individualizma iz Supermarket koncept radnje – stavljeni u kontekst okruženja,  ilustrovaće modne stilove za posete popularnim dorćolskim punktovima za izlaske – doručak u Elixiru, ručak u Dorian Greyu, večeru u Supermarketu i clubbing u Ander Baru.

Povezana vest:  Paris Jackson treba još nekoliko meseci terapije

Svaka od predstavljenih odevnih kombinacija je izrazito personalizovana, čemu dodatno doprinosi činjenica da će ih na pisti poneti, ne profesionalni manekeni, već – prijatelji i poznate ličnosti, koje i u privatnom životu nose predstavljene brendove.