axa-zastaveAxa dan za najmlađe

Povodom otvaranja prve ekspoziture i ulaska na srpsko tržište, AXA osiguranje, globalni lider u oblasti osiguranja, pripremila je bogati zabavni program za sve posetioce koji sutra, tačno u podne, dođu ispred nove ekspoziture u Makedonskoj 35.

U okviru zabavnog programa, kojem će se najviše obradovati naši najmlađi sugrađani, učestvovaće poznati animatori, klovnovi i žongleri. Veseli performans najaviće veliki Axa fest na Adi Ciganliji, koji će trajati od 18. do 24. jula, svakog dana od 10 do 12 sati. Osnovni cilj predstojećeg festivala jeste da na zabavan način edukuje decu po pitanju različitih sigurnosnih mera, kako bi im se na taj način pomoglo da prepoznaju i zaštite se od raznih nepredviđenih situacija u saobraćaju, kući, na plaži, u vodi itd.

Povezana vest:  Bečka nedelja dizajna počinje 28. septembra

Osiguravajuće kompanije „AXA Životno osiguranje“ i „AXA Neživotno osiguranje” su članice AXA grupe, globalnog lidera u oblasti osiguranja.

AXA grupa je svetski lider u oblasti osiguranja i upravljanja sredstvima, sa 214.000 zaposlenih koji pružaju usluge za 95 miliona klijenata. U 2010. godini prihod po IFRS (međunarodni finansijski standardi izveštavanja) je dostigao 91 milijardu evra a dobit je dostigla 3.9 milijarde evra. AXA je prema podacima od 31. decembra 2010. upravljala sredstvima u iznosu od 1.104 milijarde evra. Od septembra 2010. godine AXA je prisutna na tržištu Srbije nakon što je grupa preuzela kompaniju Crédit Agricole Life a.d.o. Beograd.

Povezana vest:  Uskoro Delta City Ice Park, atrakcija kakvu Beograd još nije video