guarana_15_avgust

GUARANA DRINK & LINK ONLINE ZABAVA ZA MLADE DOBILA PRVE MILIONERE

 

Želite li da postanete milioner? Možda je bolje pitanje ko ne želi? Ne postaje se lako milioner, čak ni u virtuelnom svetu. Ali nekima je pošlo za rukom.

Od aprila ove godine, kada je krenula velika Drink & Link akcija u kojoj Guarana poklanja vernim fanovima ovog popularnog energetskog pića sjajnu zabavu na internetu, desetine hiljada ljudi se bori za osvajanje poena sa kojima može „kupiti“ neki od sjajnih poklona, među kojima su mobilni telefoni, Apple iPad tablet računari, Sony Playstation konzole, žurke na Kopaoniku… O popularnosti ove akcije među mladima u Srbiji govori i podatak da snažni internet server u Americi na koji je postavljen sajt www.drinklink.rs, jednostavno nije izdržao nalet velikog broja igrača pa je doživeo kolaps. Tada je iz Guarane saopšteno da su premašena sva očekivanja i da takav događaj govori o popularnosti umesto iscrpne statistike.

Povezana vest:  Na ceremoniji otvaranja 22. Serbia Fashion Week-a Novi Sad u svet poslao zadivljujuću sliku sinergije modne i operske umetnosti

„Naša očekivanja su još jednom premašena. Ovaj put činjenicom da već imamo jedanaest Guarana Drink & Link milionera! To su najuporniji takmičari koji već premašuju 1.000.000 poena. Ovom prilikom želimo da pozdravimo i čestitamo takmičarima koji se potpisuju kao: donny007, dzabalesku, omaraston, csaba792, mutd, sumadinac, peterjay, zoka_dm, aram, guaranaStyle i LjubicaKo.

Mislimo da je sada i pravi trenutak da razotkrijemo glavni poklon u Drink & Link poteri, koji će osvojiti igrač sa najvećim brojem ukupnih poena na kraju akcije 31. avgusta. Mi poznajemo naše fanove, pa tako znamo da je party letovanje Ibiza + Barcelona u septembru idealan glavni poklon za njih. Želeo bih još samo da poručim svim igračima da ima još dovoljno vremena do kraja akcije, pa ništa nije nedostižno. Srećno svima!“ – rekao nam je Milan Vujović iz kompanije Knjaz Miloš kojoj pripada brend Guarana.

Povezana vest:  Đaci velikog srca pomažu svojim vršnjacima

Dakle, sada je i zvanično ono što se „šuškalo“ poslednjih dana. Glavni poklon u Guarana Drink & Link akciji je party letovanje Ibiza + Barcelona u septembru ove godine. Sad kada to znate, punom parom napred!