calzedonia-costumi-fascia-014

Calzedonia predstavlja novu letnju ekskluzivnu  kolekciju kupaćih kostima

Calzedonia i tokom leta 2011. nastavlja da zadivljuje svoje obožavatelje, predstvaljajući novu kolekciju kupaćih kostima za kasno leto,  koja je u svim prodavnicama dostupna od druge polovine jula.

Ova serija kupaćih kostima, predstavlja najavu modela za 2012. godinu. Namenjena je svima koji žele da tokom avgustovskih i jesenjih dana na plaži pokažu najnovije modne trendove, birajući za sebe nove ekskluzivne modele.
Nežna paleta boja proteže se od boje mlečnog krema i roze,a modeli su ukrašeni šljokicama, čipkom i makrameom. Štampani „piton dezen”, topla braon, kao i boja zemlje i tonovi kafe osnove su ove kolekcije.
Novi i romantični ogrtači i haljine od čipke, dvobojne tunike, duge haljine svetlih tonova i boja, sastavni su deo nove kolekcije. Ovoga leta, neće biti potrebe da se oprostite od vaćeg kupaćeg kostima čak i u večernjim izlascima na moru. Calzedonia je dizajnirala odevne predmente koji se nose i posle zalaska Sunca. Sada možete da nosite kupaći kostim upotpunjem lepim odevnim detaljima u toku večeri.

Povezana vest:  SRBIJA SE PRIKLJUČILA EVROPSKOJ KAMPANJI ZA BORBU PROTIV GOVORA MRŽNJE NA INTERNETU

Katalog kupaćih kostima kolekcije CALDA ESTATE, dostupan je u svim prodajnim objektima Calzedonie od sredine jula. Editorijal za novu kolekciju rađen je na Ibici. Autor fotografija je poznati britanski fotograf David Burton, čije ime stoji iza velikog broja međunarodnih kampanja i naslovnih stranica svetskih magazina.

Zvezde editorijala su top modeli Maria Gregersen i Sam Webb.

Povezana vest:  "DIGITALNI HERBARIJUM DELIBLATSKE PEŠČARE"

{vsig}CALZEDONIA_2011{/vsig}