Voditeljka_Snezana_Dakic-MikicFairy DermaProtect  predstavljen radionicom “Neka Vaše ruke pričaju priču“

Tokom radionice pod nazivom „Neka Vaše ruke pričaju priču“ u studiju Prostor, predstavljen je novi Fairy DermaProtect, novo sredstvo za pranje posuđa, kreirano tako da otklanja sve masti, čini sudove blistavo čistim, ali i pomaže da se zadrži prirodni nivo hidratacije i mekoća kože.

Novinari i gosti su naučili kako da na umetnički način oslikaju sudove i kako da održe svoje ruke izuzetno mekim i hidrantnim, čak i posle pranja sudova. Zanimljiva kreativna aktivnost pokazala je koliko je važna lepota ruku u svim situacijama, od zabave do rutinskih poslova, kao što je pranje sudova.

Učesnicima radionice domaćin je bila Snežana Dakić-Mikić, poznata TV voditeljka i stručnjak u oblasti lepote i života sa stilom. Događaj je bio organizovan u studiju Prostor, gde su gosti imali priliku da nauče od vizuelne umetnice Antee Arezanović kako da oslikaju stilizovane šolje i tanjiriće za čaj. Takođe, i dermatolog Gordana Isailović je dala učesnicima radionice neke interesantne savete i trikove vezane za negu kože ruku. Gosti su imali priliku da testiraju Fairy DermaProtect po prvi put, tako što su u toploj vodi oprali sudove sa nekoliko kapi novog Fairy-ja.

Povezana vest:  Dioralop izložba na Belgrade Fashion Weeku

DermaProtect formula je testirana kroz niz tehničkih i kliničkih testova koji su potvrdili njegovu snagu čišćenja, blagotvorno dejstvo, kao i osećaj hidrantnosti i mekoće kože. Sada imate više razloga da perete sudove, sa novim Fairy DermaProtect-om koji Vaše ruke održava izuzetno mekim i hidrantnim. Možete doživeti čulnije iskustvo pranja.

Fairy_dermaprotect_Aloe_Vera_coconut

Fairy_dermaprotect_waterlilly_jojobaKoža ruku se smatra veoma značajnom kod formiranja utiska o nekoj osobi. 37% žena širom Evrope smatra svoje ruke najzanemarenijim delom svoga tela. 36% njih veruje da ova tvrdnja važi za žene uopšte. Žene su se jednoglasno složile da ruke stvarno mogu da pokažu godine – 47% žena je identifikovalo Saru Džesiku-Parker kao poznatu ličnost sa rukama koje odaju njene godine poput njene lične karte. 66% žena se složilo da meka koža čini da se osećaju zdravo. Prema svemu gore navedenom, naučnici i eksperti za negu kože su odlučili da iskoriste njihova istraživanja i ekspertize i da obezbede svakodnevno rešenje za meke i hidrantne ruke.

Povezana vest:  Novogodišnja Swarovski kolekcija

Fairy DermaProtect dolazi sa optimizovanom formulom u dve varijante (aloe vera i kokos te lotos i jojoba), a mirisne pruge su napravljene novom tehnologijom proizvoda. Ovaj asortiman tečnosti za pranje, koji sadži prirodne ekstrakte, kombinuje moć čiščenja masnoće Fairy-ja, ali i pomaže da se ruke održe mekim i hidrantnim.

Potrošači koji cene lepotu svesni su da je ovaj dvostruko korisni asortiman za pranje posuđa napravljen za održavanje posuđa, sa dodatnom negom za ruke. Nije više dovoljno da imate samo sjano posuđe. Neverovatno je imati kapljicu nege za kožu u kuhinjskoj sudoperi za sve one koji žele da prigrle nežnije elemente u njihovim životima, i traže male stvari koje ih čine da se osećaju dobro i pretvaraju njihov dom u relaksirajuću zonu.

Povezana vest:  e-klubovi za žene na selu

Vi brinete o Vašim rukama, Fairy takođe brine o njima!

{vsig}FAIRY{/vsig}