lutrija davaoci krvi 2907 2011 23

Humanitarna akcija Državne lutrije Srbije i Tucka: Sreća za sve!

Državna lutrija Srbije i distributerska kuća Tuck, u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije, organizovali su humanitarnu akciju doborovoljnog davanja krvi za Beograđane.

lutrija davaoci krvi 2907 2011 11Svi dobrovoljni davaoci su, osim zadovoljstva saznanjem da će njihov gest nekom spasti život, dobili i priliku da okušaju sreću. Državna lutrija Srbije je, naime, svima poklonila po dve greb-greb srećke i mogućnost da osvoje neku od vrednih nagrada.

Povezana vest:  Kompanija Imlek u istraživanju „Moja Srbija“ proglašena za najpopularnijeg domaćeg proizvođača

Akciji su se priključile i voditeljske zvezde Suzana Mančić i Dejan Pantelić, bodreći sve one koji su u autobusu Instituta za transfuziju krvi Srbije učinili humani gest, ali i kasnije, kada su zajedno sa njima grebali popularne srećke Državne lutrije Srbije.

Pored toga, prvih deset davalaca je dobilo po dve karte za film „Tuđe slađe“ u GrebGreb letnjem bioskopu na Adi Ciganliji.

Povezana vest:  Noć kupovine u Delta Cityju

Kao kompanije koje obezbeđuju zabavu, donose sreću i ulepšavaju svakodnevnicu velikom broju građana, Tuck i Državna lutrija Srbije organizacijom ove akcije nastoje da pozovu na društvenu odgovornost i doprinesu pružanju pomoći onima kojima je to najpotrebnije.