Pozoriste_igraliste_na_Adi

Zabava za najmlađe u „Pozorištu igralištu” na Adi Ciganliji

Na Adi Ciganliji danas je svečano otvoren program „Hajde da se igramo” u okviru „Pozorišta igrališta”, koji će do početka jeseni obuhvatiti niz predstava i zabavno-edukativnih sadržaja za najmlađe posetioce Ade. Nakon svečanog otvaranja, nastavljen je celodnevni program na temu „Skrivene bajke u nama”, a  pozorišna trupa „Zozo” izvela je besplatnu predstava za decu „Priča o Ivici i Marici”. Osim mnogobrojnih mališana i njihovih roditelja, svečanom otvaranju prisustvovala je i Ljiljana Jovčić, gradska sekretarka za dečiju zaštitu, i Zoran Gajić, direktor JP „Ada Ciganlija”.

Povezana vest:  Specijalne pogodnosti i popusti za sve korisnike novog programa Lilly drogerie - Lilly Junior

– Naš sekretarijat je uvek tu da podrži aktivnosti koje pružaju deci napredak u njihovom sveukupnom psihofizičkom razvoju. Ovaj teatar na otvorenom je značajan i zato što omogućava roditeljima da dovedu svoje dete na divno druženje u predivnom ambijentu kakva je Ada Ciganlija – rekla je Jovčićeva.

Teatar na otvorenom „Pozorište igralište” smešten je na samom ulazu JP „Ada Ciganlija” i predstavlja idealno mesto za roditelje i decu koji su u potrazi za odmorom u hladu. Trupa „Zozo”, kao začetnik ovog programa, omogućiće više od 60 dečijih predstava i performansa u okviru različitih i promotivnih dana, kako u sopstvenoj tako i u režiji pozorišnih trupa iz cele Srbije koje će gostovati.

Povezana vest:  Preko 3000 mladih posetilo RASPUST ZA Dž u Domu omladine Beograda!

– Ponovnim aktiviranjem teatra na otvorenom nastojali smo da mališanima ponudimo još sadržajnije programe i omogućimo im da ostatak letnjeg raspusta provedu na kvalitetan način u prirodnom okruženju, uz mnoštvo zabavno-edukativnih aktivnosti koje će im ovde biti na raspolaganju – kazao je Zoran Gajić, direktor JP „Ada Ciganlija”.

Detaljan program pozorišnih predstava, tematskih dana i satnice sa nastupima mogu se naći na sajtu trupe www.trupazozo.com, kao i na sajtu JP „Ada Ciganlija” www.adaciganlija.rs.

Povezana vest:  Noćna krema – zašto je važna?