skolsko-zvono

Najzabavnija priprema za školu u UŠĆE šoping centru

UŠĆE šoping centar i magazin Mama organizuju akciju „Školsko zvono 2011“ od 27. avgusta do 4. septembra na glavnom trgu u prizemlju Centra iza info pulta.

Tokom devet dana mali i veliki posetioci UŠĆA moći će da uživaju u edukativnim i zabavnim sadržajima poput ekoloških i kreativnih radionica, interaktivnih predavanja o ekologiji, sportu, zdravlju i ishrani, bezbednosti, itd.

Povezana vest:  ODRŽANA REVIJA PASA SVIH RASA U DELTA CITYJU

Svaki dan će biti „obojen“ novom zanimljivom temom, a mališanima i njihovim roditeljima će biti predstavljeni razni sportovi, strani jezici i kulture, različita zanimanja, nove tehonologije, saveti stručnjaka i još niz zanimljivosti.

Na dan otvaranja, 27.avgusta, od 12 časova, UNICEF će organizovati niz sportskih aktivnosti pod sloganom „Fer plej“ sa ciljem da se promovišu timski duh, ravnopravnost, pravo na igru za sve, poštovanje saigrača, ali i protivnika… To su poruke koje su sastavni deo sportskih turnira koje UNICEF organizuje u okviru programa „Škola bez nasilja“.

Povezana vest:  Održana zabava za kućne ljubimce u Delta Cityju

Svi zainteresovani roditelji mogu da pogledaju tačan raspored programa na stranici www.usceshoppingcenter.com/skolskozvono i dobiju obaveštenja kad je najbolje da dovedu svoje mališane na „Školsko zvono 2011“.

Pored nezaboravnog provoda, UŠĆE šoping centar, magazin Mama i brojni partneri su pripremili nagrade i popuste pri kupovini za decu i roditelje.