lav

Odigrana revijalna utakmica u Kući fudbala

 

Fudbalska reprezentacija Srbije u zanimljivom meču sa dobitnikom Lav nagradne igre „Jer imamo prava na dobra vremena!“

U Kući fudbala u Staroj Pazovi održana je nesvakidašnja i uzbudljiva fudbalska utakmica. Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je revijalni meč sa glavnim dobitnikom LAV nagradne igre Jer imamo pravo na dobra vremena i njegovim prijateljima. Uz svojih deset drugara dobitnik nagradne igre i reprezentativci sjajno su se zabavili kroz sport i druženje.

Povezana vest:  Vienna Bike Days

-Nisam očekivao da ću dobiti ovu nagradu, ali svakodnevno sam kupovao Lav i Zlatni Lav u nadi da ćemo ja i moji drugari dobiti šansu za druženje i utakmicu sa reprezentacijom, jer kako i sama nagradna igra kaže – imamo i mi pravo na dobra vremena! Dali smo sve od sebe da reprezentativcima budemo dostojni protivnici kaže dobitnik Dragoslav Čučin iz Rume i napominje da je njegov tim vredno vežbao i spremao se za ovaj jednistven meč.

Povezana vest:  Konačno u prodaji: Janin kalendar

Posle odigrane revijalne utakmice, koja je bila veoma napeta, ali zabavna, usledio je  ručak sa reprezentativcima i druženje, a učesnici su na kraju dana imali priliku i da prisustvuju treningu fudbalske reprezentacije Srbije.

Ovogodišnja nagradna igra je trajala od 01. juna do 30. jula 2011. godine. U pomenutom periodu, svakog sata dodeljeno je po deset pivskih setova, Lav je nagradio 60 dobitnika putovanjem u Grčku za dvoje, dok su 2 srećna dobitnika osvojila besplatno LAV pivo u svom omiljenom kafiću na godinu dana. Glavna nagrada bila je revijalna utakmica sa fudbalskom reprezentacijom Srbije.

Povezana vest:  Lindzi Lohan će zaraditi od služenja zatvorske kazne

lav (2)