Nectar Svet Dinosaurusa_2Otvoranje izložbe “Nektar svet dinosurusa“

Od danas do 1. novembra zainteresovani građani mogu da posete evropsku izložbu replika dinosurusa u prirodnoj veličini “Nektar svet dinosaurusa“ na platou kod Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu.

Postavka “Nektar svet dinosaurusa“ sadrži 52 eksponata, koji su postavljeni na otvorenoj površini od 16.000 kvadratnih metara.

Povezana vest:  McDonald’s ubrzava angažman u oblasti zaštite od klimatskih promena s ciljem da svede emisiju štetnih gasova na nulu do 2050. godine

Svaki eksponat je rekonstruisan po poslednjim naučnim otkrićima nemačkog paleontološkog istraživačkog centra, a pod nadzorom paleontološkog muzeja iz Hanovera, navedeno je u saopštenju organizatora, agencije “Sevent“.

Pored svakog eksponata može se naći tabla sa svim informacijama o određenoj vrsti.

Za vreme trajanja izložbe biće organizovane razne akcije i kreativne radionice, a na posebno kreiranom peščanom prostoru, najmlađi posetioci biće u prilici da se igraju paleontologa i arheologa.

Povezana vest:  Prvi Bazar mama preduzetnica u Delta Cityju

Cena ulaznice za odrasle je 400, a za decu uzrasta do 15 godina 350 dinara, a izložba je otvorena od 9.00 do 19.00 časova.