Key 2 Luxury

Beograd prvi put domaćin najluksuznijeg privatnog party-a na svetu, The Global Party

Najluksuzniji privatni party na svetu, The Global Party, po prvi put će biti održan u Srbiji, 15. septembra na elitnom beogradskom splavu „Sindikat“.

Ovaj događaj inspirisan je likom Žila Verna, Phileas Fogg-om, glavnim akterom knjige „Put oko sveta za 80 dana“. U tom duhu, The Global Party se održava u 80 država u svetu, istog dana a sada prvi put i u Beogradu. Licenca za ovaj prestižni događaj koji okuplja najeminentnije zvanice iz javnog, kulturnog i političkog života iz celog sveta, potiče iz Londona.

Povezana vest:  Palette Permanent Natural Colors linija - prve Palette boje sa prirodnim uljima i mlekom jojobe

Svaka zvanica dobija luksuznu pozivnicu u zvaničnoj vrednosti od 3,000 funti. Pozivnica sadrži „ključ“ Key 2 Luxury, izrađen od čistog srebra, koji je ujedno i ulaznica za ovaj party. Ovaj ključ svakoj zvanici pruža pristup najelitnijoj VIP bazi u celom svetu i doživotne ekskluzivne privilegije. Beogradom će narednih dana kružiti limuzina koja će svakom gostu lično uručiti ovu pozivnicu u ime The Global Party-ja i Fonda „Ana i Vlade Divac“ (HOD).15. septembra, crvenim tepihom ka splavu „Sindikat“ će prošetati najuticajnije i najpoznatije ličnosti u Beogradu, konzumirajući šampanjac i predstavljajući svoje toalete.Kako licenca nalaže, prihodi od svakog Global Party-ja u čitavom svetu, odlaze humanitarnom fondu. Partner The Global Party-ja u Srbiji je Fond „Ana i Vlade Divac“ (HOD).  Misija Fonda „Ana i Vlade Divac“ (HOD) je da pomogne izbeglim, interno raseljenim i nezbrinutim licima da ostvare svoje pravo na dom, steknu finansijsku sigurnost i povrate pristojan i dostojanstven život koji zaslužuju. Fond “Ana i Vlade Divac” (HOD) je do sada obezbedio stambeno rešenje za preko 250 porodica izbeglih i raseljenih lica iz kolektivnih centara u Srbiji. “Veliko mi je zadovoljstvo što je Fond “Ana i Vlade Divac” (HOD) oficijalni partner Global Party-ja koji se ove godine održava i u našoj zemlji. Nadam se da ćemo se lepo provesti i da ćemo kroz ovako lepu manifestaciju pomoći porodicama kojima je pomoć neophodna  ” – Vlade Divac.

Povezana vest:  Otvoren poziv za trogodišnji program “IDEJE” Fonda za nauku Republike Srbije