stefan_braunOtvoren lebdeći klub Mr. Stefan Braun

Poznati beogradski klub Mr. Stefan Braun, otvorio je vrata svim ljubiteljima kvalitetnog noćnog provoda i najavio još jednu uzbudljivu sezonu, svakog dana u nedelji.

Kako to obično biva na otvaranju kluba okupile su se brojne poznate ličnosti među kojima su najveseliji bili pevačica Anabela Bukva, odbojkaš Edin Škorić, manekenke Bojana Stojković i Sandra Obradović, kao i Dalibor Andonov Gru koji će svakog četvrtka preuzeti DJ pult i pobrinuti se za odličan provod uz R’n’B i Hip Hop zvuke.

Povezana vest:  Objavljena knjiga sportskih aforizama „Dribling duha”

Mr. Stefan Braun je najavio vruću klubsku jesen a novu sezonu humanitarnih žurki po kojima je ovaj klub poznat, otvoriće svetske house zvezde DJ Junior Jack i DJ Kid Cream 19.09.2011. godine. Tradicionalno, poznate ličnosti će služiti u šanku i sakupljati dobrovoljne priloge za ustanove, institucije i pojedince kojima je pomoć najpotrebnija.

Svakog ponedeljka do kraja oktobra sakupljaće se dobrovoljni prilozi kako bi se pomoglo dvema devojčicama iz Kragujevca, koje je majka napustila, uzrasta 5 i 7 godina, da dobiju osnovne stvari za život.

Povezana vest:  SBB dobitnik SAM nagrade za EON platformu, najveću inovaciju u regionu

Za sve ljubitelje kvalitetnih klubskih dešavanja, ovosezonski program kluba Mr. Stefan Braun osmišljen je tako da opravda članstvo u renomiranoj  organizaciji  „The World’s Finest clubs“, u koju je primljen u decembru prošle godine.