nole_stef_braun

Srpski teniseri uživali u nastupu DJ Junior Jack-a i DJ Kid Cream-a u klubu Mr. Stefan Braun

 

Poznati di-džej house tandem Junior Jack i Kid Cream nastupili su sinoć u prepunom prestoničkom klubu Mr. Stefan Braun i uspešno otvorili sezonu humanitarnih večeri ponedeljkom.

Pored popularnog dvojca koji je priredio kvalitetnu žurku do ranih jutarnjih sati zvezde večeri su definitivno bili srpski teniseri Novak Đoković, Viktor Troicki i Janko Tipsarević u pratnji lepših polovina, koji su  potvrdili da je klub Mr. Stefan Braun omiljeno mesto poznatih ličnosti.

Povezana vest:  Pobednica Milano Fashion Week-a, Suzana Perić, na Digital Fashion Week Serbia krajem novembra

Kako to obično biva ponedeljkom kada poznati služe u šanku, pevačica Anabela Bukva, voditeljka Marina Kotevski i Marko Đurovski su izdvojili vreme da animiraju goste i prikupljaju humanitarne priloge za pomoć dvema devojčicama iz Kragujevca, koje je majka napustila, o kojima godinama brine starateljka bez ikakvih primanja. Svojim prisustvom u društvu DJ Junior Jack-a pevačica Katarina Ostojić Kaya je potvrdila glasine da su u vezi.

Povezana vest:  24Kitchen Piknik u Botaničkoj bašta “Jevremovac”, 2 – 3. septembar 2023.

Svi ljubitelji kvalitetnih klupskih dešavanja uživaće ove sezone u planiranom programu kluba Mr. Stefan Braun koji osmišljen je tako da opravda članstvo u renomiranoj  organizaciji  „The World’s Finest clubs“, u koju je primljen u decembru prošle godine.