Pantene_Color_TherapyNovi Pantene Color Therapy – pravo čudo za vašu bojenu kosu

Pantene Pro-V je izbacio 3-minutni Miracle Serum koji pomaže da se povrati ono što se bojenjem kosi oduzima – tako što nadoknađuje prirodni ‘f-sloj’ – kako bi kosa ostala jaka kao što je bila pre bojenja[1].  Ovaj novi “čarobnjak” je deo Pantene Pro-V najbolje ikad kolekcije namenjene bojenoj kosi, Color Therapy – formulisana od strane stručnjaka kako bi se postigli izvanredni rezltati. Pantene Pro-V Color Therapy kolekcija održava bojenu kosu zdravom, kao što je bila i pre bojenja.

Prema istraživanju Pantene Pro-V, vodećeg brenda namenjenog nezi kose, preko 70% žena koje imaju preko 24 godine bojile su svoju kosu[2]. Većina žena boji kosu redovno, u proseku, jednom u 4-8 nedelja. Ali vremenom, redovno bojenje može učiniti da kosa izgleda beživotno i nezdravo, isušeno i nezaštićeno.

Povezana vest:  Humanitarno-prodajna izložba u Delta Cityju

Razumevanjem šta se kosi dešava prilikom bojenja, novi Pantene Pro-V Color Therapy omogućava da se povrati zdrav sjaj kosi, održava boju kose i čini kosu lakšom za oblikovanje, tako da možete menjati frizuru koliko god često želite.

Saveti stručnjaka

Modeli i javne ličnosti sa kojima radim stalno boje i stilizuju svoju kosu za snimanja i revije što može zaista loše da utiče na kvalitet kose,” kaže Sam McKnight, Global Style Ambassador za Pantene Pro-V.  “Obojena kosa ima posebne potrebe.  Napredak u tehnologiji znači da proizvodi kao Pantene Pro-V Color Therapy ne samo da neguju vašu kosu; to su moderne formulacije koje obavljaju više zadataka i koje mogu zaista da produže, sjaj i život vaše boje.”

Povezana vest:  Bekamovi potrošili 54.000 dolara na božićne jelke

Stručnjak za boje i sama platinasto plava, Marie Robinson, Pantene Pro-V’s Colorist Ambassador dodaje, “Možete da bojite do ekstrema ako bojite zdravo.  Proces ekstremnog bojenja, kao onaj koji je potreban za postizanje moje boje, zahteva i ekstremnu negu.” Na to da je njena boja postala njen zaštitni znak, Marie kaže da nema nameru da je promeni: “Sreća za mene, platinasto plava je još uvek u trendu ove sezone!”

Povezana vest:  Zlatna jesen uz Eucerin novitetet za negu zrele kože

Naučno unapređen proces koji se sastoji iz tri koraka štiti koren kose i čini je glatkom, vraća sjaj, čineći je prelepom, zdravog izgleda i jakom kao što je bila i pre bojenja.

Upoznajte se sa Pantene Pro-V Color Therapy koracima:

Korak 1 Nežno čišćenje: Pantene Pro-V Color Therapy šampon

Korak 2 Balazam: Pantene Pro-V Color Therapy Rinse-Off balzam

Korak 3 Intenzivni tretman: Pantene Pro-V Color Therapy 3 Minute Damage Rescue tretman (200 ml jar) i

Pantene Pro-V Color Therapy 3 Minute Miracle Serum (pakovanje od 3 komada)



1protiv oštećenja koje prouzrokuje češljanje I oblikovanje kose

2CKM Color