Schauma Cotton Fresh - ShampooNova Schauma Cotton Fresh linija za masnu kosu

Problem masne kose vrlo je rasprostranjen i ima ga skoro svaka treća žena. Do mašćenja kose često dolazi kada koža glave proizvodi previše sebuma, supstance slične vosku koja daje kosi gipkost, mekoću i vodootpornost. Previše sebuma može učiniti da kosa izgleda teško, suvo i beživotno, kao što i prekomerno pranje može biti jedan od uzroka masne kose. Za dame sa tim problemom, izuzetno je bitno da pronađu šampon koji dubinski čisti kosu i istovremeno je prijatan za kožu glave. Zbog toga su Schwarzkopf & Henkel eksperti iz oblasti nege kose razvili novu Schauma Cotton Fresh liniju – jedinstveni šampon i balsam u spreju posebno dizajniran za masnu kosu.

Povezana vest:  Prvi prevod Darvinovog dela "Izražavanje emocija..."

Sa inovativnom formulom koja sadrži ekstrakt pamuka i Aloe Vere, novi Schauma Cotton Fresh uklanja prekomernu masnoću, neguje kosu i prijatan je za kožu glave – pružajući čak do 48 sati efekta svežine. Dok pamuk upija masnoću i nežan je za kožu, Aloe Vera je visoko cenjena zbog svojih lekovitih minerala i umirujućeg svojstva, što je čini savršenim sastojkom za osetljivu kožu.

Povezana vest:  „Šta bi ti majka rekla?" - JEDAN MURAL, POKLON CELOM GRADU

Novi šampon, sa blagim pH vrednostima, pomaže u regulaciji prekomernog nivoa sebuma i obezbeđuje intenzivno osvežavajuću negu kosi sklonoj mašćenju, čineći je sjajnom i vitalnom. Specijalno namenjena za potrebe kose koja se brzo masti, Schauma Cotton Fresh formula ne sadrži ulja i silikone, što je čini savršenom za česta pranja.

Nova linija sastoji se i od jedinstvenog balsama u spreju koji se ne ispira. Iako dame sa problemom masne kose često izbegavaju da koriste balsam kako ne bi dodatno pospešile mašćenje, lagana formula tog spreja, takođe obogaćena ekstraktom pamuka, uklanja višak masnoće iz kose dok sastojci Aloe Vere neguju kosu bez njenog otežavanja i čine da kosa izgleda prelepo, zdravo i lako za raščešljavanje.

Povezana vest:  Nove NIVEA Visage maramice uklanjaju šminku i dubinski čiste

Dostupni u prodavnicama od septembra ove godine, novi Schauma Cotton Fresh šampon za masnu kosu (250ml, 400ml) i Schauma Cotton Fresh balsam u spreju koji se ne ispira (200ml), predstavljaju savršenu kombinaciju koja pomaže u rešavanju problema masne kose – pružajući izgled i osećaj svežine i lepote do dva dana.