bitka_za_bebeKoncern Farmakom se priključio bici za bebe, iz Šapca stižu četiri nove borbene jedinice

Na izmaku prvog meseca velike humanitarne akcije „Bitka za bebe“, danas je na račun Fonda B92 legla još jedna velika uplata koja nas približava ostvarenju krajnjeg cilja, kupovini 100 novih inkubatora za potrebe naših najmlađih i najhrabrijih boraca.

Koncern „Farmakom” sa svim svojim kompanijama („Mlekara Šabac”, „Fabrika  Akumulatora Sombor” i „Rudnik i topionica Zajača”) se kupovinom četiri inkubatora uključio u akciju „Bitka za bebe”.

Povezana vest:  Evo kako da staroj odeći date novi život i dobijete 20% na Levi’s kupovinu

Direktor i vlasnik  Koncerna „Farmakom” Miroslav Bogićević ovom prilikom je rekao: „Uvereni smo da svi moramo doprineti da se reši problem nedostatka inkubatora bez obzira ko je kriv za ovako loše stanje, jer je očigledno da urgentnost problema ne dozvoljava kašnjenje u realizaciji. Ovo je akcija u kojoj pokazujemo i društvenu odgovornost prema svojim zaposlenima čijim potomcima  će možda zatrebati ovi inkubatori, ali i prema celoj zajednici u kojoj skoro svakoj petoj bebi treba usluga ovog uređaja da bi preživela. Najmanje što možemo da učinimo za našu budućnost je da hitno rešimo ovaj problem. Farmakom će, kao poslovni lider, i dalje biti i lider u humanitarnim i socijalnim akcijama.”

Povezana vest:  Uz Liscu je svaki dan Dan zaljubljenih

Fond B92 se zahvaljuje Koncernu „Farmakom” na velikom doprinosu i blistavom primeru koji daje svim ljudima dobre volje.

U bici naših heroja svaki sat je života vredan. Oni nikada ne plaču, oni se nikada ne bune, oni žele da žive. Ova bitka nije i ne sme da bude samo njihova bitka.

Pomozimo našim bebama da svakog dana pobeđuju!

Povezana vest:  Trodnevnom zabavom obeležen šesti rođendan Delta Cityja