bitka_za_bebe_-_logoKomerijalna banka stala u borbene redove

Nakon veoma uspešnog prvog meseca akcije „Bitka za bebe“, dejstvovanje boraca za život ne jenjava ni na početku drugog meseca. Nova u nizu kompanija i pojedinaca koji su stali u borbene redove je Komercijalna banka AD Beograd, koja je donirala tri inkubatora za potrebe naših najmlađih i najugroženijih sugrađana. Na bazi stepena urgentnosti, inkubatori će biti dodeljeni Ginekološko-akušerskoj klinici Kliničkog centra u Nišu.

Povezana vest:  OTVOREN PRVI EMMEZETA CENTAR U SRBIJI

Tržišni lider, koji uspešno posluje više od 40 godina i najbolja banka u Srbiji za 2011.godinu  po oceni prestižnog magazina „Global Finance“, u bitku ulazi sa uverenjem da su bebe neuporedivo važniji kapital od novca ili zlata.

„Komercijalna banka na ovaj način želi da pomogne svim bebama kojima će ovi inkubatori biti spas. Snaga i sigurnost naše banke ne počivaju samo na sadašnjim i budućim, zadovoljnim klijentima. Mi smo tu i da učinimo sve što je u našoj moći da povećamo opšti kvalitet života svih građana Srbije. Istovremeno, želimo da pozovemo i sve druge ljude dobre volje da se uključe u ovu akciju. Jer, velika je privilegija i čast kada znate da ste pomogli u spašavanju života tih malih heroja.”, izjavio je Goran Milićević, Izvršni direktor za marketing Komercijalne banke AD Beograd

Povezana vest:  U Beču porasla potražnja za kućnim ljubimcima

Fond B 92 se zahvaljuje Komercijalnoj banci na njenom velikom doprinosu u ovoj života vrednoj bici.

Na sajtu www.bitkazabebe.rs građani mogu glasati za kompanije za koje veruju da mogu da spasu ljudski život. Na taj način, građani biraju kompanije heroje i pozivaju ih da daju svoj doprinos.

Naši mali heroji ne mogu sami, pomozimo im da pobede!

Povezana vest:  Jaka konkurencija za sedište Evropske medicinske agencije (EMA)