deciji vikendDEČIJI VIKEND U DELTA CITY-JU

Manifestacija „Dečiji vikend“, biće održana u subotu 8. i nedelju 9. oktobra u šoping molu Delta City, kao deo 50 godina duge tradicije obeležavanja Dečije nedelje u celom svetu. Manifestacija će u potpunosti biti posvećena deci i njihovoj zabavi, sa bogatim programom u koji će biti uključeni glumci, plesači, animatori i akrobate.

U subotu 8.oktobra, sa početkom u 14 časova, počinju dečije revije modnih brendova iz Delta City-ja. Beba kids, Chicco, DexyCo, Iana, Monsoon children, Idexe, Mothercare, Pollino, samo su neki od brendova koji će se predstaviti svojim kolekcijama za najmlađe. Ceo program će se odvijati uz muziku DJ-a, a mališani će na poklon dobiti balone. U pauzama između revija, najmlađi će se zabaviti uz dečije predstave “Zaljubljeni gusar” i “Ozdravila lisica”.

Povezana vest:  Duh Londona u Beogradu uz Beefeater džin

U nedelju 9. oktobra,  ceo program će biti posvećen VII. beogradskom dečijem sajmu. Dečije plesne numere, ritmička gimnastika, fitnes za decu i animacija kao i druga zanimljiva dešavanja, biće samo deo spektakla za naše najmlađe sugrađane i njihove roditelje.