Ana Bebic i Soraja u sanku1.jpg_resize

Ana Bebić, Soraja Vučelić, Nikola Sarić i Marko Bulat u šanku kluba Mr. Stefan Braun prikupljali humanitarne priloge

Popularni noćni klub Mr. Stefan Braun organizovao je još jednu humanitarnu žurku u novoj sezoni i ugostio zvezde proteklih rijaliti programa, koje su pored dobrog provoda prihvatile poziv da pomognu u prikupljanju dobrovoljnih priloga za najugroženije.

Zvezde takmičenja „Operacija Trijumf“ Ana Bebić i Nikola Sarić – Sajko,  u društvu Soraje Vučelić – Sare, učesnice poslednje sezone „Velikog Brata“ i pevača Marka Bulata, našli su se u šanku i animirali goste da doniraju novčana sredstva i pomognu dvema napuštenim devojčicama iz Kragujevca. Domaćini kluba, poznata TV lica Marina Kotevski i Vlada Stanojević, svojim dobrim raspoloženjem pomogli su da ova humanitarna akcija protekne uspešno, a podršku iz VIP separea pružile su brojne poznate osobe i stalni gosti kluba, poput manekenke Bojane Stojković.

Povezana vest:  Modno-umetnički performans “Dizajniranje snova” Vladane Radosavljević i Petra Smiljanića

Do kraja oktobra u saradnji sa dnevnim listom Kurir, prikupljaće se dobrovoljni prilozi  kako bi se devojčicama obezbedila osnovna sredstva za život jer o njima već godinama brine starateljka bez ikakvih primanja.