Suzana Lukic _flert

Glumica Suzana Lukić flertovala sa Beograđanima

Kompanija Imlek u cilju promocije novog proizvoda FLERT čokoladnog mleka organizovala je danas flertovanje sa Beograđanima. Pored njenog veličanstva – čokolade u obliku ekstra gustog Flert čokoladnog mleka zvezda dana bila je i naša glumica Suzana Lukić.

Suzana je iznenadila Beograđane sedeći u, specijalno za ovu priliku, pripremljenom city light-u, u Kolarčevoj ulici u Beogradu. Sa smeškom je razgovarala sa prolaznicima koji su uživajući u ćaskanju sa Suzanom, usput, sa zadovoljstvom degustirali novi Imlekov proizvod. Suzana je onda prošetala Knez Mihajlovom ulicom gde su i šetači imali priliku da flertuju sa poznatom glumicom kao i da se uvere u neodoljiv ukus novog Imlekovog FLERT čokoladnog mleka.

Povezana vest:  Otvaraju se česme i fontane u Beču

Sve kapljice slasti samo u jednoj bočici – novo Imlekovo Flert čokoladno mleko od ove jeseni na našem tržištu. Zasladite vaše romantične trenutke sa voljenom osobom, pružite vašoj deci neponovljiv osećaj radosti i obezbedite sebi snagu neophodnu za obavljanje svih zadataka koje vas očekuju u toku dana uz Imlekovo Flert čokoladno mleko.