Kids_Fashion_Weekend1 

ODRŽAN KID’S FASHION WEEKEND U UŠĆE SHOPPING CENTRU
 
Modele svetski poznatih brendova nosili su mali manekeni izabrani na fotografisanju u UŠĆE SC. Održana i takmičenja „The Best Baby Styling i „The Best Mama Styling. Mnogobrojni posetioci šoping centra uživali su različitim zabavnim i muzičkim programima.
Nastupom trenera Corpore centra uz reviju “Poznate tate”- javne ličnosti sa svojom decom zatvoren je četvrti po redu Kid’s Fashion Weekend, koji je 14. i 15. oktobra uz mnogo zabave i dobrog raspoloženja održan u UŠĆE Shopping Centru.
Najviše pažnje iz godine u godinu privlači program takmičenja za najbolje stilizovane bebe i mame, za koji su se prijavile brojne mame i njihova deca. Mame i njihove klinceze i klinci mamili su osmehe svih posetioca šoping centra, a iz prvih redova bodrili su ih njihovi najmiliji. Najslađe obučene devojčice i dečake i najbolje stilizovane mame dobile su vredne nagrade sponzora manifestacije kao što su besplatno šminkanje u kozmetičkoj kući „Sephora“ i poklon vaučer prodavnica nakita i satova „Soho“.
Nakon ovih takmičenja, svi posetioci UŠĆE SC uživali su u revijama različitih modnih brendova, čije su modele nosili mali manekeni izabrani tokom promo perioda, fotografisanjem u šoping centru. Na programu su bile revije Okaidi & Plan toys, Prvi korak, Sport Vision Kids,  Jagger Junior, Les Petits, kao i revija XYZ Premium Fashion Store i revija frizura Ivana Milićevića.
Vikend mode za decu i tinejdžere, otvoren nastupom hora „Dečijeg kulturnog centra“ omogućio je posetiocima uživanje u brojnim revijama svetski poznatih brendova, ali i bogat zabavni, muzički i scenski program.
Kid’s Fashion Weekend  posvećen je mladima, a pokrenut je sa ciljem da upotpuni modnu scenu naše zemlje i  pozicionira Beograd kao modni centar iz oblasti dečije mode u širem regionu.
Organizator manifestacije je Afirmativni centar, a pokrovitelj Skupština grada Beograda.

Povezana vest:  Lari King i supruga odustali od razvoda