New_Yorker_u_Ziri

New Yorker otvorio novu prodavnicu u Beogradu!
 
U četvrtak, 03. novembra 2011, vodeća modna kompanija za mlade iz Nemačke predstavila je najnoviju kolekciju na površini većoj od 700m2 u novoj prodavnici u Zira centru u Beogradu. Na žurci povodom otvaranja nastupio je DJ Prema sa podrškom, break dance grupa „Students of Rhythm“ i voditelj Galeb Nikačević Hasci Jare.
New Yorker u Srbiji posluje od 2007. godine. Prva prodavnica je otvorena u Novom Sadu. Najveća prodavnica u zemlji, na površini većoj od 990 m2 se nalazi u Beogradu, u šoping centru Ušće. Nova New Yorker prodavnica je treća u našem glavnom gradu. Istog dana se otvaraju prodavnice u Vršcu i Zrenjaninu. New Yorker se neverovatnom brzinom širi u Srbiji, a do sada je u zemlji otvoreno 12 prodavnica. Širenje maloprodajne prodajne mreže New Yorker-a u Srbiji će se nastaviti i u četvrtom kvartalu 2011. godine, kao i tokom 2012. godine.
Nova radnja u srpskoj prestonici nudi svojim kupcima široku paletu najnovijih trendova koje čine vlastiti brendovi fishbone, fishbone sister, smog, amisu i censored na više od 790 kvadratnih metara maloprodajnog prostora. Moderni koncept prodavnice obećava prijatnu šoping atmosferu. Osim toga, muzički sistem u prodavnici obezbeđuje svim posetiocima najnovije bitove i savete iz muzičke i lifestyle industrije.
New_Yorker_u_Ziri_1
Na dan otvaranja, 3. novembra, New Yorker je pripremio posebnu ponudu za svoje posetioce. DJ PREMA, jedan od osnivača grupe „187“, koja je bila na vrhuncu popularnosti 90-ih, obećava dobar provod uz kul melodije tokom čitavog dana. Svoju solo karijeru DJ PREMA je započeo 1997. godine  u klubu Džungla. Uz podršku agencije Style, PREMA organizuje Battle of the Year u Srbiji i Crnoj Gori, događaj na kome se pojavljivao i brend New Yorker. Danas je PREMA jedan od najpoznatijih klupskih DJ-eva u Beogradu. Sjajan nastup obećava i breakdance grupa „Students of  Rhythm“. Voditelj je popularan muzički urednik i nekadašnji voditelj televizije MTV Adria Galeb Nikačević Hasci Jare. New Yorker promoteri će ispred i u Zira centru posetioce informisati o posebnim ponudama i aktivnostima.
Povezana vest:  Novogodišnji poklon za kolege – koji trendovi su aktuelni?