kejt_midlton_princ_vilijam

Princ Vilijam i Kejt Midlton preseliće se u Dijanin dom
 
Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton planiraju da se presele u rezidenciju pokojne princeze Dajane u Kensington palati u kojoj je ona živela sa sinovima od razvoda od princa Čarlsa, najavili su danas zvaničnici britanskog kraljevstva.
Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža trebalo bi da se presele u tu palatu u zapadnom Londonu sredinom ili krajem 2013. godine pošto budu završeni svi potrebni radovi na rekonstrukciji zdanja, saopšteno je iz Palate Sent Džejms, prenela je agencija AFP.
Iako princ Vilijam i princeza Kejt Midlton žive u delu komplesa Kesington palate, posle okončanje radova na rekonstrukciji oni će se preseliti u apartman 1A od velikog značaja za britanskog princa koji će se vratiti tamo gde je kao dete sa majkom i bratom živeo.
Francuska agencija navodi da su se britanska kraljica Elizabeta i Vilijamov otac princ Čarls složili sa takvim potezom najpoznatijeg britanskog para.
Vilijam (29) i Kejt (29) uglavnom žive na ostrvu Engelsi na severozapadu Velsa, gde je princ radno angažovan kao pilot helikoptera u britanskom Kraljevskom ratnom vazduhoplovstvu, a kada su u Londonu, oni borave u kompleksu Kensington palate, u malom letnjikovcu Notingem kotidž.
Povezana vest:  Na aplikaciji Glovo od sada i Tehnomanija