AVALA_TORANJ_USPRAVNA

Avalski toranj ostao bez zakupca ugostiteljskog prostora

 

Javno preduzeće „Emisiona tehnika i veze“ odlučilo je danas da raskine ugovor sa firmom „Smut end tač ko“ (Smooth & Touć Co) o zakupu poslovnog prostora koji je namenjen ugostiteljskim sadržajima u kompleksu Avalski toranj.

Kako se navodi u saopštenju, ugovor sa firmom koja je trebalo da otvori kafe-bar na 119. metru tornja i letnju baštu ispod tri kraka tornja, raskinut je zbog toda što firma „Smut end tač ko“ nije poštovala više ugovornih obaveza.

Povezana vest:  Zvezda filma “Tajna” dolazi u Beograd

Ističe se da je taj zakupac kasnio u realizaciji svih poslova i rokova za početak rada ugostiteljskih objekta, da nije poštovao rokove plaćanja zakupnine, radno vreme Avalskog tornja, kao i da se nije pridržavao mera sistema bezbednosti.

Ugovor sa firmom „Smut end tač ko“ potpisan je 3. juna ove godine, a projektom „Avalon palas“ bilo je predviđeno i otvaranje restorana internacionalne kuhinje „Mačeta“.

Povezana vest:  Beč: 519 mesta za sakupljanje starih jelki

Kako ističe JP „Emisiona tehnika i veze“, odluka o raskidu ugovor sa zakupcem prostora za ugostiteljski sadržaj neće uticati na posetioce koji će i dalje, svakodnevno 9.00 do 16.00, moći da uživaju u pogledu sa „vidikovca“ na Avalskom tornju.