Palette_Mousse_color_-_Color_Shaker_110

NOVA PALETTE MOUSSE COLOR BOJA U OBLIKU PENE
Promućkaj i oboji – za devojke koje žele da se zabave
 
Nije tajna da devojke vole da se zabavljaju. Sada je moguće i zabaviti se dok bojite svoju kosu intenzivnim, blistavim bojama – zahvaljujući inovaciji od Schwarzkopf-a. Nova Palette Mousse Color je prva boja u obliku pene sa ekstraktom jagode, koja se lako nanosi, a dobija se jednostavnim mućkanjem.
Schwarzkopf eksperti za kosu razvili su revolucionarnu tehnologiju boja u vidu pudera, umesto dosadašnje kolor kreme. Uz posebno kreiranu formulu za žene koje žele da se zabave, bojenje kose nikada nije bilo jednostavnije. Sada je potrebno samo sipati razvijač u specijalno dizajniranu bočicu za mućkanje, zatim dodati boju u obliku pudera i zatvoriti poklopac. Jednostavnim mućkanjem, formula se pretvara u prelepu penu koja ne kapa. Bez pravljenja nereda, pena se nanosi rukavicama lako poput šampona, uz savršeno pokrivanje sedih. Boje se mogu naći u 12 različitih nijansi.
Obogaćena ekstraktom jagode, pena će učiniti da kosa miriše poput svežih letnjih jagoda, istovremeno pružajući trajnu, intenzivno blistavu boju – uz efekat sjaja i osećaj mekoće.
Novi Palette Mousse Color je već na policama u novom dizajniranom pakovanju u vidu šejkera. Zahvaljujući pristupačnoj ceni, najnovija inovacija od Palette učiniće da svaka žena uživa i zabavlja se dok boji svoju kosu.
Povezana vest:  Proslavljeni fotograf predstavio novu izložbu u galeriji u Ušće Šoping Centru