Borka_Tomovic_i_Boris_Milivojevic

SOMERSBY PEAR CIDER – STIGLA KRUŠKA!
 
Somersby Pear Cider, stigao je na naše tržište. Ljubitelji jedinstvenog pića Somersby, novi ukus kruške imali su prilike da probaju sinoć u Supermarketu na promociji ovog popularnog cidera. Uz prepoznatljiv reklamni slogan „Nestvarna istorija – stvarno osveženje“, gosti su imali prilike da se nađu u nestvarnoj istoriji i pronađu svog istorijskog partnera.
Moderatori programa, popularna glumica Borka Tomović i glumac Boris Milivojević, u ulozi Romea i Julije, motivisali su goste da i sami pronađu svog „istorijskog partnera“ i tako osvoje zanimljive poklone.
Posle velikog uspeha Somersby jabuke, ljubitelji cider napitka od sada mogu da uživaju i u ukusu kruške. Somersby kruška je jedinstveni napitak koji je sa velikim uspehom osvojio tržišta regiona na kojima je do sada bio lansiran. Potpuno prirodni sastojci Somersby Pear Cidera najbolje će vas zagrejati u hladnim danima koji nas očekuju.
“Somersby Apple Cider je za vrlo kratko vreme osvojio domaće tržište i postao jedno od omiljenih pića mladih i urbanih ljudi. Ponosni smo što ovo kosmopolitsko piće sada možemo ponuditi i sa ukusom kruške. Leto je obeležio ukus jabuke, a sasvim sam sigurna da će jesen i zima biti u znaku kruške i novog Somersby Pear Cidera” istakla je Ana Milićević, International brand menadžer kompanije Carlsberg Srbija.
Promocija_Somersby_kruske 
SOMERSBY u Srbiji predstavlja potpuno novu kategoriju alkoholnih pića – Cider (sajder). Ovaj osvežavajući napitak sadrži 4.5% alkohola i nastaje fermentacijom krušaka uz dodatak prirodnog kruškinog šećera i arome. Potpuno je prirodan, bez veštačkih aroma, boja i zaslađivača, proizveden korišćenjem tradicionalnih metoda. Na svim tržištima u Evropi na kojima je do sada lansiran, SOMERSBY ostvaruje impresivne rezultate rasta prodaje, pa ga je britanski Guardian označio kao „novi Chardonnay“.  Ukus Somersby-ja najbolje dolazi do izražaja kada je dobro rashlađen i poslužen u čaši punoj leda.
U ukusu novog pića Somersby Pear Cider uživale su mnogobrojne javne ličnosti: Milica Cerović, Milica Milša i Žarko Jokanović, Aleksa Jelić, Neven Bošković, Miloš Vlalukin, Ivan Bauer, Đordje Pavlov, Jugoslav Pantelić, Grupa In Vivo, Marija Veljković, Marina Kotevski, Maja Višić, Zoe Kidah i mnogi drugi.
Osetite pravi ukus zimskog raspoloženja uz jedinstveni napitak na našem tržištu, Somersby Pear Cider! Na tržištu Srbije Somersby je trenutno dostupan u nepovratnoj staklenoj boci 0,33 l.
Povezana vest:  Verica Rakočević predstavlja kolekciju "Freedom of Memories"