Taft Volume Powder

Čarobni Taft puder za momentalno oblikovanje i volumen kose
 
Jesen je došla, a sa njom i kišovito i vetrovito vreme, koji mogu nepovoljno da utiču na održavanje i pravljenje frizure. Nošenje kapa i šešira, iako u trendu, nažalost ne može očuvati volumen frizure. Za tren oka, kape i šeširi učine da kosa izgleda slepljeno i neuredno, dok volumen kao da nikada nije ni postojao. Stoga poslednja inovacija iz Taft-a, puder za volumen, čini čuda za kosu – učvršćuje frizuru i daje joj neverovatan volumen za svega par sekundi.
Novi Taft puder idealan je za pružanje većeg volumena kosi i nivoa učvršćivanja u svakoj vremenskoj prilici, od izlaska iz kuće svakog jutra, preko osvežavanja tokom dana, do maksimalnog volumena pred večernje izlaske. Njegova posebno kreirana formula pudera visokih performansi sadrži mikro čestice koje kosi daju momentalni volumen i visok nivo kontrole. Sićušne čestice pudera se odmah vezuju za vlas zbog prirodne vlažnosti dlake. Nadograđujući se jedna na drugu, čestice daju kosi strukturu i čine je gušćom za tren oka. Inovativni lagani puder za oblikovanje kose – razvijen od strane Schwarzkopf stručnjaka za negu kose – odmah postaje nevidljiv i stoga ne ostavlja gromuljice u kosi.
Dostupno u praktičnom pakovanju od 10 grama, dovoljno malom da stane u svaku žensku tašnicu, Taft puder za volumen može podjednako lako da se koristi i van kuće, za najmodernije frizure sa velikim volumenom koji se dobija za tren oka. Istovremeno, upotreba ne može biti jednostavnija: naneti malu količinu pudera na dlan, protrljati ruke jednu o drugu i naneti tako puder na suvu kosu; umasirati u kosu i oblikovati je po želji. Za veći volumen, duž razdeljka naneti puder direktno na kožu glave i umasirati vrhovima prstiju. Pakovanje od 10 grama dovoljno je za do 50 nanošenja.
Ambasadorka brenda Taft, Hajdi Klum, zna koliko je važno da uz sebe ima pravi proizvod za oblikovanje kose u svakoj prilici: “Za mene, Taft puder za volumen je fantastična inovacija. Istresite na dlan, umasirajte i za tren oka – neverovatan volumen kose. Ovaj proizvod je nešto čemu će se svaka žena obradovati.”
Povezana vest:  Glumci u Ušću igrali rukomet sa decom