nis_FW_II_dan_2011

Drugo veče Fashion Weeka u Nišu

Sinoć je u muzičkom klubu Spark održano drugo veče internacionalne manifestacije Fashion Week 2 u Nišu, u organizaciji Agencije SNOB.

Broj posetilaca na Fashion Week-u je bio veliki, ljudi su uživali prateći nove modele modnih dizajnera Monto Bene, Miljana Čolaković, Jovana Petrović, Katarina Rašić, Cool jeans, Mia fashion i poznatog ruskog brenda TG fashion (Tatiana Gordienko). Na revijama su prikazane elegantne haljine, sportska odeća, džins, reciklirane haljine.

Povezana vest:  Proteini nas programiraju, a sve počinje s majčinim mlekom

Specijalni gosti su bili manekenka Darija iz St. Petersburga, hip-hop bend iz Niša, BCREW (Demonio i Giunta), koji su predstavili njihove nove pesme. Pored njih, nastupila je i plesna grupa ZEINA TOP FORM +, koja je imala četiri izvanredna nastupa.

Kao i prethodne večeri, voditelji programa su bili Joca Milanović, Aleksandra Denić i Sanja Veselinović, dok je zvanični DJ bio DJ Marko.

Povezana vest:  Maraja Keri i Nik Kanon venčali se treći put

Večeras, poslednje večeri, posetioci će imati prilike da pogledaju revije američkog Brenda Sherri Hill, čije haljine nose Kim Kardašijan, Monika Beluči, Selena Gomez, Severina Vučković), zatim revije Dore Aleksić, Milice Tričkoviž i ukrajinskog brenda Serebrova.

Specijalni gost će biti Ana Bebić, dok  posle manifestacije posetioce očekuje veliki FASHION WEEK PARTY.