Zig zid
Testiraj svoje limite u finalnom Reebok Zig izazovu!

Reebok Srbija poziva svoje fanove da se do 30. novembra prijave za učešće u finalnom Zig izazovu! Ako verujete da je vaša fizička izdržljivost na zavidnom nivou i da ste spremni da „izađete na crtu“ našim poznatim ličnostima – Andreju Maričiću i Dariju Ćiriću u savladavanju brojnih sportskih izazova, dobićete priliku da osvojite vredne Reebok nagrade.
Ljubitelji Reebok brenda koji žele da učestvuju u ovom nesvakidašnjem nadmetanju mogu da se prijave u Reebok i Sport Vision prodavnicama u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.  Sve što treba da urade je da isprobaju nove Reebok ZigTech patike i  fotografišu se ispred specijalno dizajniranog zida. Deset takmičara čije fotografije dobiju najviše lajkova na mikrosajtu www.zigizazov.com imaće priliku da odmere snage i testiraju svoje fizičke limite sa omiljenim poznatim ličnostima.
Finalni Zig izazov održaće se 4. decembra, u prvom CrossFit centru u Srbiji. Svi finalisti biće nagrađeni Zig patikama, dok će najbolji osvojiti kompletnu Reebok opremu koja će im omogućiti da pomere granice svojih fizičkih sposobnosti.
ReeZig linija sportske obuće bazirana je na ZigTech tehnologiji koja stopalima pruža više energije, a mišićima zaštitu od preteranog naprezanja. ZigTech je namenjen profesionalnim sportistima, ali i svima onima koji aktivno žive i žele da ostanu u dobroj formi.
Nisamo bili u prilici da testiramo pomenutu liniju  i ne možemo da garantujemo za njen kvalitet i sposobnosti.
Glavni i odgovorni urednik Antonio Ahel

Povezana vest:  Asteroid kriv za nestanak dinosaurusa