bruce-springsteen

Ko je koji deo tela osigura od slavnih!

 

Osiguravanje delova tela nije nikakva novost. Međutim, na listi posebno luckastih osiguranja nalaze se neke bizarne i smešne. Na listi slavnih koji su se osigurali su poznate manekenke, pevači i glumci, a osigurali su npr. kosu, ruke, noge i zadnjice. Gotovo svako od nas poseduje nešto što bi osigurao, kuću, automobil, zdravlje i slično. Osiguravajuće kuće ne ostvaruju profit od takvih osiguranja, ili je taj profit dovoljan samo za održavanje kompanije. Ono što donosi veliki novac jesu neobična osiguranja iznosa i do nekoliko miliona dolara.

Povezana vest:  Najbolje od umetnosti širom sveta

Slavni koji su otvorili sezonu osiguranja delova tela su Betty Grable i Fred Staire. Osiguranje nogu Betty Grable na milion dolara tada se činilo kao astronomski iznos, a sada je to normalano.

Dajli Fajnans donosi samo malu listu slavnih osoba koji imaju milionske osiguravajuće polise. Pevačica Mariah Carey osigurala je noge pre nekoliko godina na neverovatnih milijardu dolara. Bivša zvezda Mančester Junajteda, David Beckham osigurao je svoje telo na 195 miliona dolara.

Povezana vest:  U stampedu u Pamploni povređene 23 osobe

Glumica America Ferrera, najpoznatija po svojoj ulozi u Agli Beti, osigurala je svoj osmeh na 10 miliona dolara.

Pevač Bruce Springsteen osigurao je svoje glasne žice na 5,5 miliona dolara, a manekenka Heidi Klum osigurala je svoje noge na dva miliona dolara.