STILshopingDAY1

Shopping day sa stilom u Immo Outlet centru

U susret novogodišnjim praznicima, Stil magazin i Immo Outlet centar organizovaće po drugi put u nedelju 4. decembra „Shopping day sa Stilom“.
Ljubitelji najpoznatijih svetskih i domaćih brendova, koji su u Immo Outlet centru na stalnim sniženjima tokom cele godine, na dan šopinga sa Stilom moći će da ostvare i dodatni popust na već snižene cene i obnove svoju zimsku garderobu.
Pored kupovine po najnižim cenama u gradu, od 17 h pet poznatih dama koje su krasile naslovne strane Stil magazine (Marina Kotevski, Radmila Manojlović, Jovana Nikolić, Aleksandra Gudelj, Bojana Stojković) obradovaće najmlađe posetioce vrednim poklon paketićima. Lica sa naslovnica Stil magazina ujedno će najaviti humanitarnu akciju „ŠalIMMOo se sa zimom“ namenjenu prikupljanju sredstava za decu samohranih majki i svojim donacijama šalova će im ulepšati predstojeće praznike.
– Ni ovoga puta nismo zaboravili one koji nemaju mogućnosti da uživaju u novogodišnjim čarolijama, za sve mališane kojima je mnogo toga uskraćeno organizovali smo akciju „ŠalIMMOo se sa zimom“ i nadamo se da ćemo skupiti dovoljno neophodnih sredstava za decu samohranih majki i na neki način im ulepšati predstojeće praznike – izjavio je Branimir Đurović marketing menadžer Immo Outlet Centra.
Immo Outlet centar, koji se nalazi u novobeograskom bloku 64, će tokom šopinga dana sa magazinom Stil, biti otvoren od 11 do 21h.

Povezana vest:  Happy Meal slavi 40 rođendan!