dc_icepark_najava_s 

Uskoro Delta City Ice Park, atrakcija kakvu Beograd još nije video
 
Ove zime građani Njujorka, Berlina, Moskve, Atine, Dubaija i posetioci tržnog centra Delta City imaju nešto zajedničko – priliku da uživaju u klizanju na klizalištu poslednje tehnološke generacije.
Na površini od 300 kvadratnih metara, ispred glavnog ulaza u Delta City, biće postavljeno klizalište renomirane kompanije Ice World. Klizalište se od ostalih gradskih klizališta izdvaja po tome što je jedino ekološko aluminijumsko klizalište proizvedeno po najvišim svetskim standardima.
Najsavremena tehnologija omogućava brzo smrzavanje i konstantno suv led, tako da klizači i roditelji mogu biti bez bojazni da će eventualni padovi tokom klizanja rezultirati mokrom odećom, prehladama i drugim zdravstvenim komplikacijama.
Vremenske prilike neće uticati na uslove klizanja, a proizvođač garantuje najviši kvalitet leda čak i na temparaturi do 25 stepeni Celzijusa.
Delta City Ice Park će pored modernog klizališta imati i prostor za odmor i užitak „Ice Quick choko bar“ koji će klizačima i njihovim pratiocima omogućiti da uživaju u toploj čokoladi i pogledu na klizalište.
Organizatori klizališta, Delta City i Quick Choko, posebnu pažnju će posvetiti atraktivnim programima na ledu, za decu, mlade i ostale zaljubljenike u klizanje, koji će pored različitih takmičenja, školica klizanja, modnih revija, disko večeri, karnevala, igraonica na ledu, turnira u mini hokeju, imati priliku da svakodnevno osvajaju različite vredne nagrade.
Delta City Ice Park je postavljen za one koji pre svega vole zimu i klizanje, bilo da su već klizali ili da nikada nisu stali na klizaljke. Profesionalni i obučeni klizači će tokom čitavog dana vršiti osnovne obuke klizača, a biće organizovane i posebne škole klizanja za decu.
Datum otvaranja, cena ulaznice, radno vreme i ostali detalji  biće uskoro saopšteni.
Povezana vest:  Snaga kreativne industrije je u udruživanju