Posluzenje tokom Austrian Airlines leta

Red Souvenir – Nova usluga kompanije Austrian Airlines omogućava dostavu najkvalitetnijih austrijskih proizvoda na kućnu adresu
 
Na svim letovima kompanije Austrian Airlines putnicima se pruža mogućnost da uživaju u proizvodima vrhunskog kvaliteta i kulinarskim delikatesima lokalnih austrijskih proizvođača. Sa novom uslugom pod nazivom Red souvenir, kompanija nudi svojim potrošačima mogućnost da se i kod kuće opuste i uživaju kao prilikom letova, čak i kada su u inostranstvu, kada žele da iznenade svoje najmilije podsećanjem na divne trenutke provedene u ovoj zemlji ili na izuzetno komforne i prijatne letove Austrian Airlines-a.
Omiljene gastronomske specijalitete iz Austrije od sada možete jednostavno da poručite putem interneta na www.redsouvenir.at/en i oni će vam brzo i pouzdano biti dostavljeni na kućnu adresu bilo gde u svetu. Na raspolaganju su austrijska vina vrhunskog kvaliteta, koja se inače poslužuju u Biznis klasi na dugim linijama Austrian Airlines-a, kulinarske poslastice i tradicionalni slatkiši vrhunskih austrijskih brendova kao što su Darbo i Schlumberger, specijalne vrste austrijskih kafa i još mnogo toga – baš kao i na letovima kompanije Austrian Airlines. Ovo je ujedno i lepa ideja da vašim najmilijima za Novu godinu i Božić poklonite pravi austrijski poklon: Saher tortu, tradicionalni austrijski kuglof, čokoladice, Schönbrunner liker ili čak bečku kafu.
“Drago nam je što možemo da obradujemo naše putnike kvalitetnim austrijskim proizvodima koje nudimo na našim letovima i što sada imaju mogućnost da im sve to bude dostavljeno na kućnu adresu brzo i jednostavno, bilo gde u svetu, dovoljno je samo da naruče preko interneta” – izjavio je Andreas Bierwirth, član izvršnog odbora Austrian Airlines, povodom nove usluge za klijente.
Red souvenir usluga je omogućena u saradnji sa AustrianGrocery.com, internet portalom koji je specijalizovan za brzu i pouzdanu dostavu vrhunskih austrijskih proizvoda širom sveta. Desetine hiljada zadovoljnih korisnika u preko 80 zemalja već su svedoci njihovih, kvalitetno pruženih usluga. Veliki broj uglednih kompanija među kojima su Manner, Mirabell, Darbo i mnoge druge ukazao je poverenje i postao ekskluzivni partner u tome. Za više detalja o ponudi proizvoda posetite www.austriangrocery.com.
Povezana vest:  COCA-COLA HBC AG ŠESTI PUT ZAREDOM MEĐU SVETSKIM LIDERIMA U INDEKSU ODRŽIVOSTI DAU DŽONS