orange party kopaonik

JÄGERMEISTER ORANGE PARTY NAPRAVIO VRELU ATMOSFERU NA KOPAONIKU

Čuveni Jägermeister organizovao je tradicionalni Orange party za prve ovogodišnje posetioce zimskog turističkog centra Kopaonik, čime najavljena još jedna sezona dobrog provoda. Okupljeni u kongresnoj sali hotela Anđela, ljubitelji zimskih čarolija, uživali su u dobroj zabavi i nezaboravnom provodu uz ledeno hladne Jäger šotove i  muzički spektakl, koji su priredili DJ-evi  TDI radija.

Povezana vest:  Posetite Labello Kissing Days i uživajte u iznenađenjima

Ovogodišnja ski sezona na Kopaoniku otvorena je 9. decembra, a osim  uživanja u prirodi i zimskim sportovima, posetioci će moći da uživaju i u dobrom provodu. U znak dobrodošlice i svečanog otvaranja ski sezone, Jägermeister je organizovao sada već tradicionalni Orange party. Za sjajnu atmosferu bili su zaduženi već svima dobro poznati  DJ-evi TDI radija, DJ Kizami, DJ Španac i MC Pop.

Povezana vest:  Jelena Đoković otvorila renovirano igralište vrtića u Beogradu

Uz šotove „Jägera“ ljubitelji dobre zabave, hladili su vrelu atmosferu, koju su DJ-evi Radija TDI napravili uz najpoznatije hitove house muzike.  Fenomen „Jägermeister“ tradicionalno privlači ljubitelje dobrog provoda, a Orange Party na Kopaoniku još jedna je  potvrda da je „Jäger“ sinonim za “divlje” žurke i odličnu zabavu.

Čuveni Jäger je najprodavaniji liker na svetu i spada u top deset alkoholnih pića, kako u svetu, tako i u Srbiji.

Povezana vest:  POZORIŠNA PREDSTAVA “PEPELJUGA” U DELTA CITY BREAK PARKU