NUTRIEXTRA_roke_tuba

U zimskim uslovima  koži je neophodna (Nutri) extra nega

Hladno vreme i mraz posebno utiču na kožu. Ona postaje isušenija, zategnutija i umorna od mraza i neophodna joj je posebna briga i nega. U želji da nega kože postane ritual lepote, stručnjaci Laboratorija Vichy razvili su liniju proizvoda za negu tela Nutriextra. Namenjena je zahtevnijim korisnicama koje kompletnu negu rađe traže u apotekama i svoju kožu poveravaju znanju farmaceuta. Od novembra će biti na raspolaganju u partnerskim apotekama nova Nutriextra krema za ruke i Nutriextra piling za telo, koji telu vraćaju vlažnost i mekoću.

Linija proizvoda Nutriextra sadrži formule sa  koncentrovanim vlažećim i hranljivim materijama: glicerin, karite maslac i ulje makadamije. Stručnjaci iz Vichy-ja spojili su koncentrat sa aktivnom supstancom hydrovance, koja pomaže prenošenje vlažećih i hranljivih materija u dublje slojeve pokožice, bez masnog sjaja kože. Svež miris breskve daje nezi tela još veći užitak. Koža je obnovljena iznutra već nakon prvog nanošenja i na dodir je punija i mekša.

Povezana vest:  Grazia Shoping Night 7. maja u centru Beograda

Nova laboratorijska efikasnost i osećaj zadovoljstva u samo jednoj nezi.

NUTRIextra KREMA ZA RUKE. Hranljiva i obnavljajuća. Na osnovu istraživanja, naučnici Laboratorija Vichy su utvrdili da je najveća mana krema za ruke njihovo kratkotrajno delovanje i mastan dodir. Razvili su kremu za ruke koja samo jednim nanosom nudi čak 24-časovnu udobnost i zaštitu.

(Tuba 50 ml,  509 rsd)

NUTRIextra  EXFOLIANT-PILING ZA TELO. Efekat meke kože.

Formula proizvoda je adekvatna za suvu i vrlo suvu kožu. Exfoliant je nega za sve one koji žele da vrate mekoću koži. Piling zaustavlja starenje kože i deluje protiv nastanka celulita. Obogaćen je hranljivim uljima i blagotvornim supstancama. Njegova tajna koja obezbeđuje „efekat meke kože” nalazi se objedinjavanju dve veličine kuglica za piling – mikro i makro kuglica.  Koža je u trenu svilenkasta, mekša i mirisna.

Povezana vest:  Vežbanje važnije od ishrane u sprečavanju gojenja? Nova studija kaže da jeste

U liniji Nutriextra su pored kreme za negu ruku i pilinga i:

enutku nege pričara resnićčei parfuma nege Nutriextra. za fluid).risotnih v formuli, med naravne lipide kože.ine. to NUTRIextra nega za normalnu do suvu kožu

NUTRIextra FLUID

Fluid je bogata hranljiva nega, koja se zahvaljujući tehnologiji „Quick Break©” u kontaktu sa kožom pretvara u vodu. Već odmah prilikom nanošenja nudi neverovatan osećaj svežine i udobnosti. Visoko hranljiva inovativna formula smanjuje rizik od iritacije. Nemasna tekstura se brzo upija i daje satenski izgled koži koja je ispunjena iznutra.

Povezana vest:  DEČIJI VIKEND U DELTA CITY-JU

Tuba sa zaštitnim poklopcem, 200 ml: 1196 rsd*

Bočica sa pumpicom, 400 ml: 1820 rsd*

NUTRIextra: nega za suvu do vrlo suve kože

NUTRIextra:  HRANLJIVA KREMA

Teglica, 400 ml: 1820 rsd*

Tuba sa zaštitnim poklopcem, 200 ml: 1134 rsd*

Tuba u praktičnom malom pakovanju od 100 ml po posebnoj ceni: 701 rsd*

NUTRIextra:  HRANLJIVA NEGA ZA TELO

Nega za telo sa efektom punjenja je koncentrat vlažećih i hranljivih materija u formuli sa proaktivnim prodiranjem u najdublje slojeve kože. Nakon nanosa hranljive nege, koža će biti duboko nahranjena i ispunjena, a ostaće navlažena čak i posle tuširanja!

Celokupna linija za negu je dermatološki ispitana na osetljivoj koži. Proizvodi su hipoalergeni i bez parabena.

* Navedena cena je okvirna, a cene se mogu razlikovati na pojedinim prodajnim mestima.