beogradska_arena

Beogradska arena proslavlja jubilej

 

Preduzeće Arena Beograd upravo proslavlja svoj jubilej – pet godina aktivnog rada. Ovaj jubilej proslavićemo u stilu koji i dolikuje Beogradskoj areni, gala koncertom „Bečkog Štraus orkestra“ u sredu, 14. decembra.

Beogradska arena, jedna od novijih i najsavremenijih objekata u Evropi, počela je sa radom 2006. godine a zahvaljujući multifunkcionalnoj strukturi i dizajnu, u njoj su organizovani različiti događaji. Njeni zidovi ugostili su brojna sportska takmičenja kao što su Univerzijada, Evropska olimpijada mladih (EYOF), Davis i Fed Cup, svetsko prvenstvo u karateu, evropska prvenstva u džudou i stonom tenisu, finale svetskog kupa u odbojci, utakmice KK Partizan u Evroligi.

Povezana vest:  Da li ste spremni za opasno dobru kafu?

Hoze Kareras, Monserat Kabalje, Hulio Iglesijas, Erik Klepton, Elton Džon, Džo Koker, Leni Kravic, Rijana, Sting, Šakira i ostale velike svetske ali I domaće zvezde nastupale su pod njenim svodovima a neki su se i više puta vraćali pamteći atmosferu i srdačnost naše publike. Prostor Arene se često pretvarao u sajmove, ugošćavao razne konferencije i bio mesto za porodičnu zabavu poprimajući izgled praistorije kroz „Šetnju sa dinosaurusima“, ledenog doba kroz razne predstave najboljih svetskih produkcija na ledu ili cirkuskog „šatora“. Najpoznatiji evropski muzički festival „Pesma Evrovizije“ doveo je izvođače i fanove iz cele Evrope pod svodove Beogradske arene.

Povezana vest:  U Beogradu održan prvi „ART IN ORANGE" event

U ovom petogodišnjem periodu kontinuiranog rada Arene možemo sa ponosom reći da smo stasali u lidera na ovim prostorima u organizaciji i promociji velikih događaja i postali prepoznatljivi kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Do sada je ovde održano preko 200 događaja kojima je prisustvovalo preko 3.500.000 ljudi od čega 38 sportskih, 131 muzičkih događaja, 19 zabavnih i 16 događaja različitog tipa.

Povezana vest:  TANJA MITUŠINA - NOVO LICE U KAMPANJI INTIMISSI ZA KOLEKCIJU PROLEĆE - LETO 2012.

Sve ovo ne bismo uspeli bez naših poslovnih saradnika i brojnih privrednih preduzeća koji su na pravi način prepoznali važnost našeg zajedničkog nastupa na tržištu.

Idemo u susret novim poslovnim izazovima i novim jubilejima sa osnovnim ciljem da Beogradska arena očuva i dosledno neguje karakter objekta u kome se događaju različite manifestacije koje kod svih posetilaca stvaraju nezaboravne uspomene i trajna sećanja.