jelka

Najlepše okićena jelka 2011 je jelka banke Societe Generale

Hotel Hyatt Regency Beograd i je ove godine organizovao tradicionalno takmičenje za najlepše okićenu novogodišnju jelku. Ovogodišnja tema nosila je naziv „Tradicionalni Božić“. Takmičenje će se održalo u sredu 14. decembra. u lobiju hotela.

U ovogodišnjoj konkurenciji našlo se deset kompanija medju kojima su: Galerija Pierre Montmartre, Gloria magazin, Popusti.rs, Ernst & Young, Mace Group, Societe Generale banka, Lepota i Zdravlje magazin, G4S Secure Solutions, Lorca design & Brian Lack, Simply d.o. Dragana Ognjenović.

Najlepšu jelku birao je žiri u sastavu:

Direktorka Beogradskog Plesnog Festivala Igre gospođa Aja Jung, voditeljka PRVE televizije gospođa Tamara Grujić, voditeljka TV STUDIO B gospođa Ivon Jafali i direktor Turističke Organizacije Beograd gospodin Dejan Veselinov.

Povezana vest:  U BEOGRADU ODRŽAN PRVI LATTE ART ŠAMPIONAT SRBIJE

Kao najlepša proglašena je jelka banke Societe Generale za koju je žiri smatrao da je najvernije predstavila obeležja tradicionalnog božića i bila izuzetno oginalna u odabiru ukrasa koje su koristili za ovu priliku.

Specijalni gosti na sinoćnom koktelu bili su Aleksandra Kovač i dečiji hor „Beogradski Glas“ koji su nam otpevali par pesama.

U okviru svog humanitarnog projekta, a u cilju pomoći lokalnoj zajednici, beogradski Hyatt je ovogodišnju akciju kićenja novogodišnjih jelki ostvario u saradnji sa Međunarodnim Klubom Žena u Beogradu, a ukupan iznos, od participacije kompanija učesnika, doniran je projektu “Fond Savremena Deca” nevladinoj organizaciji za edukaciju dece bez roditeljskog staranja osnovanom 2008 godine.

Povezana vest:  Zatvaranje snežnog kluba Mr Stefan Braun KOP

Fondacija je orijentisana na organizovanju časova likovnog obrazovanja svakog vikenda, za decu bez roditeljskog staranja (uzrasta od 4 do 24) koja žive u 5 različitih sirotišta. Ova fondacija trenutno sarađuje sa 7 različitih institucija za siročad u Beogradu i od 2008. brine o više od 200 dece.

FOND SAVREMENA DECA je osnovan radi obezbeđivanja finansiskih sredstva za sprovođenje aktivnosti i njihov kontinuitet. Sredstva se isključivo koriste za kupovinu materijala za likovnu praksu i motivisanje dece za slikanje.U to spada učestvovanje u kulturno-javnom životu Beograda, organizovanje slikarskih kolonija i pomoć u njihovom daljem akademskom životu.

Povezana vest:  Preminuo milijarder Dajhman, evropski Bog obuće

Saradnja sa FONDOM SAVREMENA DECA i Međunarodnim Klubom Žena je još jedna lepa prilika da kompanija Hyatt doprinese podizanju društvene svesti i svojim angažmanom odgovori na teškoće sa kojima se suočava naše društvo.

Prisutnima se obratio generalni menadžer hotela Žak Moran i zahvalio kompanijama na učestvovanju i podršci i naglasio da je saradnja sa Međunarodnim Klubom Žena i Fondom Savremena Deca još jedna lepa prilika da kompanija Hyatt, doprinese podizanju društvene svesti i svojim angažmanom odgovori na teškoće sa kojima se naše društvo suočava.