Magic_night_0030

Odžran četvrti po redu Magic night by Vranac pro corde
 
U Citroenovom prodajnom salonu, u četvrtak, 15. decembra održan je četvrti po redu Magic night by Vranac pro corde. Kao domaćice Ivana Stanković i Nina Lečić savetovale su prisutne šta da obuku ili nekome poklone za Novu godinu. Prisutne zvanice uživale su u revijama divnih večernjih haljina,ali ni muškarci nisu bili zapostavljeni. Revijom muških odela Barbosa, Knez, Andrej Maričić, Miloš Vlalukin, Igor Monteniger i ostali savetovali su prisutne muškarce šta da obuku za najluđu noć.
Magic Night je prednovogodišnji, modni hepening sa temom – NOVA GODINA. Šta obući za Novogodišnju noć? Šta pokloniti dragim osobama? Koncipiran je kao jedna velika modna revija i izložba na kojoj učestvuju poznati brendovi sa svojim predlozima styling-a i poklona za Novogodišnju noć. Događaj je namenjen VIP zvanicama, javnim ličnostima iz oblasti mode, filma, muzike, medija, politike…
Prijatelji i učesnici Magic Night-a su: modna kuća Seri Hill, potom grčki modni brend koji se po prvi put predstavio na našem tržištu Cinema Zinas, devojke su nosile njihove unikatne, svečane haljine. Modne kuće Allegra i Nesal su uz Magic Night od samog početka, pa su tako i ov godine predstavile svoje predloge odevnih kombinacija, potom modna kuća Barbosa  koja je prikazala muška odela, brend SENSI je predstavio vrhunski kvalitetan donji veš. Predlozi za idealne novogodišnje poklone: Oriflame, Dve šmizle, CMC grup, Lago di spa, Stara Rakija, Gorki List, Destilerija Zarić i mnogi drugi.

{vsig}MAGIC_NIGHT_2011{/vsig}

Povezana vest:  The Body Shop proslavio Međunarodni dan žena na novoj lokacij u shopping centru Ušće