David_Beckham_porodica

Bekamovi traže privatne škole u Londonu i Parizu za svoju decu
 
Dejvid i njegova supruga Viktorija Bekam su u potrazi za privatnim školama u Engleskoj i Francuskoj što britanski mediji shvataju kao trajni povratak ove celebrity porodice iz Amerike.
Bekamovi su ovog vikenda napustili Los Anđeles i božićne praznike će provesti u Evropi. Kako prenosi Daily Mail, osim u Londonu, Dejvid i Viktorija traže privatne škole i u Parizu koji bi mogao biti sledeće prebivalište porodice Bekam.
Naime, kako mediji prenose, skoro svaki dan se očekuje i zvanična potvrda da je Dejvid Bekam potpisao za fudbalski klub Paris Sent Žermen.
-Dejvid je na ivici odluke. Da li će to biti PSŽ ili neki britanski klub, videćemo. Svoju odluku objaviće pred Novu godinu – kazao je izvor blizak porodici.
Iako se Viktorija protivila napuštanju Amerike, prijatelji ove porodice kažu kako se pomirila sa činjenicom da će od naredne godine živeti negde u Evropi.
-Viktorija se sada želi vraiti u London i živeti na relaciji između glavnih gradova Engleske i Francuske. Ali, neće odustati od svojih nekretnina u Los Anđelesu. Ovde će više vremena provoditi sa svojom porodicom – kažu izvori bliski ovoj slavnoj porodici.
Povezana vest:  Raznovrstan program za Međunarodni dan mladih u DOB-u